Соларни системи


SE

Захранете дома си със слънчева енергия от SolarEdge

SolarEdge съчетава технологии от световна класа и уникални иновации, за да внесе интелигентни енергийни решения във вашия дом. С комбинация от високоефективни фотоволтаични оптимизатори и инвертори, изключителна безопасност, съвършен мониторинг, интелигентно управление на енергията на дома и панелите на QCells, можете да спестите пари и да захранвате дома си със зелена слънчева технология на бъдещето.

Научи повечеse1

Интелигентни соларни модули SolarEdge

Спестяването на енергия е не само полезно за околната среда, но и добро за финансовото състояние. Независимо дали планирате да използвате интелигентните енергийни решения сега, или гледате към бъдещето, SolarEdge гарантира, че вашата система е напълно готова да предостави интелигентна енергия. Поемете контрола върху сметките за електричество и увеличете максимално потреблението с набор от гъвкави, модулни, интелигентни енергийни решения. Намалете разходите си за отопление на вода, включете светлините Заредете колата си със енергия от слънцето. Дори ако все още мислите, че не ви е нужен инвертор за зареждане електрически автомобили, то със сигурност ще ви е нужен в бъдеще - бъдете готови с първия в света инвертор за зареждане на автомобили чрез слънчева енергия. Съхранявайте излишъка от натрупаната енергия директно върху батерии с висока ефективност, за да я използвате, на по-късен етап, когато производството на слънчева енергия е с намалена ефективност или като резервен вариант при прекъсване на общото захранване.

Научи повече


SE

Монофазни соларни инвертори SolarEdge HD-Wave

Монофазният соларен инвертор SolarEdge с технология HD-Wave разбива шаблона на традиционните соларни инвертори. Носител на престижните награди Intersolar 2016 и Edison 2018, монофазният инвертор е специално проектиран да работи с оптимизаторите, както и с всички други функционалности на SolarEdge и предоставя стандартна 12-годишна гаранция, с възможност за удължаване до 20 или 25 години.

Научи повечеse1

Монофазни компактни соларни инвертори SolarEdge

Монофазният инвертор с компактна технология е рентабилно, оптимизирано инверторно решение за малки покривни системи от 4-8 панела. Той е идеално подходящ за домове с ограничено пространство на покрива, проекти за социални жилища или да отговори на минималните изисквания за устойчивост. SolarEdge предоставя много предимства, като по-голяма ефективност от всеки модул, дългосрочни гаранции на продуктите, усъвършенствани функции за безопасност и безплатен мониторинг, монофазният инвертор с компактна технология лесно се инсталира на съществуващите покриви или в нови сгради и осигурява чиста енергия, която е достъпна, ефективна и безопасна.

Научи повече


SE

Соларни зарядни устройства за електрически автомобили SolarEdge

Заредете електрическото си превозно средство с първия в света EV заряден слънчев инвертор. Използвайки иновативен режим на усилване на слънчевата енергия, можете да зареждате своята кола до 2,5 пъти по-бързо от стандартното зарядно, като използвате комбинирана слънчева енергия и такава от мрежата. Независимо дали притежавате електроавтомобил сега или просто искате да сте готови за такъв, шофирайте в бъдещето със SolarEdge.

Научи повечеse1

Оптимизатори на мощността SolarEdge

Оптимизаторът на енергия SolarEdge е DC/DC (постояненен ток) преобразувател, който е свързан към всеки соларен панел, превръщайки ги в интелигентни. Оптимизаторите на енергия SolarEdge увеличават изхода на енергия от фотоволтаичните системи, като непрекъснато проследяват максималната точка на мощност (MPPT) на всеки панел поотделно. Освен това оптимизаторите на мощност наблюдават работата на всеки панел и предават данни за производителността към платформата за мониторинг SolarEdge с цел подобряване и оптимизация на работата на панелите. Всеки оптимизатор на мощност е оборудван с уникалната функция SafeDC ™, която е проектирана да намалява автоматично постояннотоковото напрежение на модулите до безопасно ниво, когато захранването на инвертора или мрежата е изключено (освен ако не е свързано към инвертор StorEdge, работещ в режим на съхранение на енергия).

Научи повече


Използвайте силата на слънцето. Соларни панели и цялостни решения за интелигентна енергия

 se2 

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 42

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. Соларна система SolarEdge 30 kW
    Соларна система SolarEdge 30 kW
    рейтинг:
    100%
    Цена 35 000,00 лв.
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 42

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Copyright © 2020 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени