Приставка за отстраняване на плочки Тротек TilexPro

Приставка за отстраняване на плочки Тротек TilexPro

С TilexPro можете да отлепите плочки, без да ги унищожавате и да ги залепите отново след завършване на ремонтните работи! Системата TilexPro се отличава с: В зависимост от модела системата може да се адаптира към всички стандартни формати на плочки с размери до 50 см, квадратни и правоъгълни. TilexPro има дръжки, изработени от материал, който не пропуска топлина, така че да може да се използва без ръце. Запазете плочките и спестете разходи – само с TilexPro!

Проблемът:
Редки и много скъпи плочки или по-стари модели, които вече не могат да бъдат намерени на пазара.

Решението:
С TilexPro можете да отлепите плочките и да ги поставите отново след завършване на реставрацията без да се повредят!

Практически предимства:
Оптимално решение, особено за ценни плочки или по-стари модели, които вече не могат да бъдат намерени на пазара
С TilexPro можете да отлепите плочки, без да ги унищожавате и да ги залепите отново след завършване на ремонтните работи!
Адаптивна система за квадратни и правоъгълни плочки до 50 см
Носещи дръжки, изработени от материал, който не пропуска топлина


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

2 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени