Поръчки и рекламации

Машини Маг си поставя за цел да предостави първокласно обслужване на своите клиенти. Не се колебайте да се свържете с екипа ни. Ние ще направим всичко възможно да останете доволни от обслужването за да можете да се насладите на качеството на марката Тротек без притеснение. 


Гаранция

Гаранционният срок за всички физически лица е 2 години, а за всички юридически лица е 1 година. При какъвто и да е проблем с продукти закупени от сайта моля не се колебайте да се свържете с нас.


Доставка

Безплатна доставка

Машини Маг ви предлага безплатна доставка до офис на Спиди или Еконт при поръчки над 100лв и безплатна доставка до Вашия дом при поръчка над 400лв. Ако поръчаният продукт не е наличен в момента в склада ни в България, наш сътрудник ще ви уведоми колко време ще отнеме доставката от Германия.

Ако искате вашата поръчка да бъде доставена до Вашия дом, наш сътрудник ще се свърже с Вас за да се уточни най-изгодния начин за доставка. Машини Маг работи с куриерски фирма Спиди и Еконт.

Цената на стоката е крайна цена с ДДС, таксата за доставка се калкулира при покупка на база общата сума, адреса за доставка и е крайна.

Доставката на стоката се извършва до 7 работни дни от момента на поръчката. При много редки случаи при разминаване на наличностите в сайта ще бъдете уведомени в срок от 2 работни дни.


Проверка -> Tест -> И само тогава Плащане

За да гарантираме, че нашите клиенти винаги получават високо качество, Машини Маг Ви насърчава да направите проверка и тест преди да платите за стоката която сте поръчали. Когато пратката Ви пристигне Вие може да отворите и да се уверите, че продукта е в перфектно състояние както визуално така и функционално. Само тогава вие заплащате за стоката в брой директно на куриера. Ако намерите каквито и да било нередности нередности, може да не приемете пратката. Ние ще се радваме да разберем мнението Ви за всяка една доставка и стока. 


Плащане с кредитна или дебитна карта

Машини Маг предлага плащане с кредитна или дебитна карта, като това става по сигурен и надежден начин на платежната страница на банката, като по този начин се гарантира сигурността на плащането и на вашите данни.

МашиниМаг не съхранява данните на вашата карта!

Поддържани карти:

- Maestro

- Visа

- Борика

- Mastercard

Сигурността на плащанията чрез ВПОС се гарантира от системите  Verified by VISA и MasterCard SecurCode.


По-ниска цена

Следвайки философията на Тротек, Машини Маг, си поставя за цел да бъде максимално коректен със своите клиенти и партньори. Ние ви гарантираме, че ще получите максимално качество на уникално ниска цена, подобно на хората от западна Европа. За да сте 100% сигурни в това, Машини Маг ще ви направи отстъпка ако намерите на българският пазар продукт предлаган от нас на по-ниска цена (с включена доставка). Затова не се колебайте да се свържете с нас. Моля приложете линк към продукта който сте намерили.


Връщане на стоки

Всички продукти закупени от Машини Маг могат да бъдат върнати в 14 дневен срок от датата на закупуване. За целта моля да се свържете с нас на телефон 0876700054 или support@mashinimag.com. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, фактура, стокова разписка, касов бон, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта, като сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок. При поръчка платена с карта, парите ще бъдат възстановени обратно по вашата карта, с която е направено плащането.
Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.
Политика за връщане в 14 дневен срок след покупка и в срока на гаранция:
В 14 дневният срок:
Ако продукта не работи или не отговаря на описанието в сайта той може да бъде заменен или да се върнат парите по-банков път. Куриерската услуга в тези случай е изцяло за сметка на МашиниМаг. МашиниМаг работи с куриерски фирма Спиди, и безплатни връщания ще бъдат приемани само ако са върнати на адреса упоменат по-долу и само с куриерски фирма Спиди!
Ако продукта работи и отговаря на описанието, но клиента все пак иска да го върне в 14 дневният срок куриерската услуга е за сметка на клиента.
Връщания за сметка на МашиниМаг направени с друга куриерска фирма и/или на друг адрес няма да бъдат приети.
Ако настъпи събитие което изисква гаранционна намеса в срока на гаранцията, но след 14 дневният срок за връщане, куриерската услуга за изпращането към МашиниМаг е за сметка на клиента. Връщането на отремонтираната / заменената стока към клиента е за сметка на МашиниМаг. Върната стока за гаранция за сметка на МашиниМаг няма да бъде приета.
Адрес за връщане:
Куриерска фирми Спиди по-договор: фирма НАМЕРИМИ ООД,
гр. Сапарева Баня ул. Александър Стамболийски 28
Йордан Николов, 0876700054

НАМЕРИМИ ООД 
ЕИК 205199533
Адрес: София, ул. Чамкория 5, ет.2, ап.2Б
телефон: 0885764776
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени