Керамични духалки Тротек

Керамични духалки Тротек

Високоефективните и енергоспестяващи керамични духалки Тротек загряват помещението веднага след включване. За да отговори на изискванията на пазара, Тротек предлага няколко модела духалки с различни характеристики. Благодарение на автоматичната работа, управлявана от термостата, консумацията на енергия остава ниска - въпреки голямата отоплителна мощност. Ниското тегло и удобните дръжки за носене позволяват безпроблемно транспортиране. Духалките тротек отговарят на всички стандарти за качество и безопасност на Европейският съюз. Ако случайно бъде блъсната духалката автоматично спира работа, за да се предотврати запалване.

Керамични духалки Тротек са подходящи за хора страдащи от алергии и астматици. Дихателните пътища и лигавиците на децата, страдащите от алергия и астматиците са изключително чувствителни. За разлика от обикновените духалки (с открити реотани), керамичните нагреватели не изгарят частици прах, в резултат въздухът остават чист, без мирис и прах.


По-бързо и по-равномерно отопление с керамичните нагреватели. В сравнение с конвенционалната технология на реотаните (В), по-късите времена за загряване не са единствената отличителна черта на духалките Trotec с керамични нагревателни елементи (A). tempСъществуват и съществени различия в процесите, свързани с работата на нагревателните елементи. Въпреки че и двете устройства запазват предварително избраната целева температура (оранжевата линия) по-един и същи начин чрез термостатно управление, температурна адаптация се осъществява при значително намалена скорост и при по-големи отклонения от желаната целева температура в случая на духалка с конвенционални реотани. Причината за това е разликата в поведението на отоплителните елементи: когато токът преминава през реотаните, те се нагряват. За да се контролира желаната стайна температура, термостатът прекъсва захранването, което причинява охлаждане на реотана. Когато термостатът включи пак реотаните се нагряват. Този процес на включване / изключване предизвиква по-големи колебания на температурата, отколкото при керамични нагревателни елементи, тъй като материалът на последния осигурява температурна саморегулация. Поради тази причина, керамичните нагреватели са в състояние да създават по-равномерна температура в помещението.


Виж като Решетка Списък

9 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени