Професионални влагоуловители за басейни

Професионални влагоуловители за басейни

Идеален за напълно автоматично изсушаване на закрити басейни, спа центрове или закрит аквапарк
Във помещенията в който има открити водни площи, като например частни закрити басейни, джакузита, спа центрове и т.н. влажността се повишава значително поради високата степен на изпарение на водата.
Критичната граница може лесно да бъде превишена, което води до гниене, корозия или образуване на плесен, като по-този начин причинява сериозни проблеми на помещението и комфорта  на потребителите.
Вентилацията сама по себе си не може да помогне. Изразходваната електрическа енергия нужна за отопление е много по-голяма ако помещението е силно вентилирано. При вкарване на студен въздух в помещението, той може да абсорбира по-малко влага, което води до понижаване на температурата на точката на оросяване до критично ниво.
Решението: Професионални и висококачествени влагоуловители за басейни от МашиниМаг
Тези специално разработени за тази цел устройства осигуряват много мощно и икономично изсушаване на закритите басейни.
Лесно се монтират, работят напълно автоматично и могат да извличат големи количества влажност от въздуха в помещението. Те абсорбират потенциалната енергия и в съответствие с принципа на термопомпата дават до 3.5 kW полезна топлина за всеки киловат, изразходван от влагоуловителя на към въздуха вътрешния плувен басейн.
По-този начин разходите за отопление ще да бъдат намалени и ще бъде постигнат перфектен климат в помещението!
Ефективен и икономичен начин на работа
Интегрирани в влагоуловители на басейни Тротек и Маеко предлагани от МашиниМаг са специални радиални вентилатори, които, въпреки особено тихите си свойства на работа, могат да засмукват големи количества влажност от околния въздух.
Влажният въздух се подава през изпарител, охлажда се под точката на оросяване и се кондензира. Кондензатът се изпуска и студеният, сух въздух преминава през нагревателния елемент на охлаждащия блок, където се затопля.

Виж като Решетка Списък

8 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени