Немски часовници

Немски часовници

Повече от което очите могат да видят - това е, което Bresser означава.
От почти 60 години Bresser предлагаме метеорологични станции, телескопи, бинокли, оптични прибори, устройства за нощно виждане, микроскопи, лупи, и други продукти - по целия свят. Bresser е дългогодишен играч на този пазар.  
Bresser е немска фирма която има за цел да предостави на своите клиенти безкомпромисно немско качество на достъпни цени. С нашия опит и най-съвременните продукти ние можем да предложим отлична поддръжка на клиентите. Ето защо Bresser е в състояние да предложи минимален гаранционен срок от 5 години за всички свой продукти.

Портфолио на марката:
Никоя друга компания в индустрията за оптични потребителски стоки не може да твърди, че е добре позиционирана от Bresser. Начинаещи, както и професионалисти, по-млади и по-възрастни клиенти - Bresser предлага подходящи продукти за различни целеви групи.
Bresser предлага най-голямата продуктова гама в своите категории. Международната репутация на тази марка се дължи на високото качество, надеждност и отлично съотношение цена-производителност. Bresser Junior се обръща към децата и по-младите бъдещи учени. Bresser доставя пълната гама стоки за метеорология, астрономия, оптика, фотография и лов.
От 2012 г. Bresser е лицензиран производител на марката на National Geographic.
Централата на Bresser се намира в Германия, Rhede (Северен Рейн-Вестфалия).

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 56

Настрой низходяща посока
Страница
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени