Професионални кондензационни влагоуловители

Професионални кондензационни влагоуловители

Индустриални влагоуловители на Тротек от серията TTK-S.
Най-висок клас влагоуловители за индустриална и промишлена употреба. Разработени, тествани и произведени в Германия. За да се гарантира най-висока издръжливост и качество през цялата производствена верига Тротек следи и контролира качеството според немските DIN и ISO спецификации, както и директивите на ЕС.

Здрав метален корпус, силни ротационни компресори, конструкция без необходимост от поддръжка, висок дебит на въздуха и широк температурен диапазон. Преносимите влагоуловители за индустриална и промишлена употреба Тротек TTK S серията са перфектните влагоуловители, дори и при най-тежки условия. Също така всички електрически компоненти на устройствата са защитени  от прах и влага. Специална изолация подобрява защитата на електронното оборудване от всичко опасно, което може да навлезе и да наруши функционалността и дълготрайността. Това прави влагоуловители за индустриална и промишлена употреба Тротек без аналог на пазара когато говорим за съотношение цена-качество.
Благодарение на изключително леката си конструкция, новата генерация Тротек TTK S е по-лесна за почистване и транспортиране от всякога.
Цялата система за топлообмен, изработена от висококачествени компоненти, е проектирана да работи с гарантира максималната ефективност на сушене във всички температурни диапазони - например, дори под 15 ° C в неотопляеми помещения.
В сравнение с други системи за размразяване, висококачественото автоматично размразяване  чрез горещ газ гарантира много по-ефективна работа на изсушаване без паузи на размразяване на интервал от време, през който не се извършва изсушаване!

Не се колебайте да се свържете с нас за най-добрите оферти за вашият бизнес!

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 13

Настрой низходяща посока
Страница
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени