Пречистватели на въздух

Пречистватели на въздух

ВЪЗДУШНИ ПОЧИСТВАЩИ СИСТЕМИ ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ВЪЗДУХА

Ефективни системи за здравословен въздух във вашият дом.

Пречиствателите на въздух Тротек използват най-новите технологии и пречистват въздуха в стаята със съвременна технология за филтриране. На работното място и у дома пречиствателите на въздух Тротек намаляват замърсителите под формата на прах и фини прахови частици. Също така въздушните пречистватели на Тротек елиминират неприятните миризми.

Clean Air Optima
Пречиствателите на въздуха Clean Air Optima притежават филтър с голяма ефективност за ерадикация на частици, молекули, газови елементи и миризми. С помощта на съвременната филтърна технология пречистватели на въздух Clean Air Optima създават чиста и здравословна въздушна среда в помещенията и предлага ефективна защита срещу алергени, прах, полени, бактерии, вируси, спори на плесен, козина, дим и други частици. Благодарение на широката гама филтри Clean Air Optima пречистватели на въздух са подходящи за хора, които се грижат за тяхното здраве, както и хора с дихателни проблеми.


Въздухът във всяко помещението съдържа прах и замърсители, които могат да повлияят на човешкото здраве. Алергените и фините прахови частици водят до здравословни проблеми и заболявания, които могат да бъдат избегнати чрез използване на ефикасно устройство за пречистване на въздуха. Цигареният дим и други не приятни миризми също се елиминират. Уредът за почистване на въздуха може да се използва целогодишно за подобряване на въздуха в стаята.

Чист въздух за вашето здраве - Чувствайте се свободни да поемете дълбоко въздух!

Знаете ли колко въздух дишате всеки ден? Повече от 10 000 литра! Това грубо съответства на капацитет от над 71 вани. Всеки литър съдържа прах, у дома дори много повече, отколкото навън. Прахът може да бъде видим и невидим. Бактериите са невидими с просто око. В някои случаи въздухът в интериорните пространства може да бъде замърсен до десет пъти повече от прах и други частици, отколкото външния въздух. Тъй като повечето хора прекарват приблизително 80% от времето си в затворени помещения, чистият и здравословен въздух в стаята е от жизненоважно значение.

Алергията срещу домашна прах е един от най-трудните за лечение видове алергии. Това се дължи главно на огромния брой източници на прах в дома. Акарите в домашния прах, се считат за патогенни. Една чаена лъжичка прах от спалнята съдържа средно 1000 домашни акарии. По-принцип в дневните пространства всеки ден се образуват около шест милиграма нови прахови частици на квадратен метър. По-време на сезона на грипа един кубичен метър въздух може да съдържа до 15 000 грипни вируса. В офис помещенията въздухът се замърсява допълнително.


Прилагането на високоефективен филтър за въздух е повече от задължително, ако се стремите към по-свеж, по-чист въздух.hepa

Защо филтри и филтърни системи са важни?

Пречиствателите на въздух Тротек са оборудвани с двустепенните филтърни системи комбинация от DACRON® филтър и HEPA филтър. Филтърната система DACRON® използва здрави синтетични влакна. DACRON® е синтетично произведена полиестерна нишка. Този материал впечатлява с отлични алерго-неутрални характеристики. Филтрите, направени от това влакно, са трайни, водоотблъскващи и особено устойчиви на разкъсване. Във втората стъпка, ефективният HEPA филтър елиминира полени, фини прахови частици, алергени и спори от плесени. До 99.97% от замърсяващите вещества могат да бъдат отстранени, като се използват пречистватеите на Тротек.


Всеки дом има нужда от отоплител, влагоуловител, пречиствател или овлажнител

Влагоуловителите, овлажнителите, пречиствателите, отоплителите, климатиците, метереологичните станции са тествани в най-тежките ситуации


Чудесен климат с помощта на продуктите на HomeComfort.
Trotec, MeacoClean, CleanAir, AlecoAir, Bresser са едни от водещите марки в света, когато става дума за добър климат. Trotec, MeacoClean, CleanAir, AlecoAir, Bresser ви гарантират оптимално представяне всеки ден. За повече свеж и здравословен въздух. За перфектен климат във вашия дом! Продуктите Домашен Комфорт гарантират подобряване на индивидуалната атмосфера за вас и вашите близки.


Влагоуловител, пречиствател, отоплител и овлажнител най-добро качество, подписано и подпечатено tuv

Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент. Уредите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 28

Настрой низходяща посока
Страница
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени