Пистолети за горещ въздух

Пистолети за горещ въздух

Електронен контрол - универсално приложим. Независимо дали става дума за лепене на пластмаса, деформация на материала, термосвиваеми тръби, премахване на остатъците от материали или сушене, пистолетите за горещ въздух на Тротек са универсални помощници. Гарантирано високо качество от Trotec. Всички наши пистолети за горещ въздух са с превъзходно качество и са се доказали като полезни и ефективни решения за разнообразни задачи в ежедневието. С всеки пистолет за горещ въздух, доставяни от нас, ще се възползвате от практически оптимизиран немски промишлен дизайн и безопасност, изпитан от TÜV.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По-този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продутк.


Най-добро качество, подписано и потпечатеноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Виж като Решетка Списък

4 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени