Потопяеми помпи за чиста вода Тротек

Потопяеми помпи за чиста вода Тротек

Потопяеми помпи за чиста вода се използват за ефективно изпомпване и рециркулация на течности, които са леко замърсени с частици, например за изпомпване на битовa водa, дъждовна вода или просмукала се вода, в случай на изтичане на пералня или за източване на басейн. Максималният размер на частиците показва колко големи частици могат да бъдат замърсяванията, без да се повреди помпата.
Особено предимство, което се предлага от потапящи помпи за чиста вода, е възможността за "засмукване близо до земята". Благодарение на тази техническа характеристика, водата може да се изпомпва до особено ниско водно ниво от само няколко милиметра - което води до това, което се нарича "сухо изсушаване". Минималното ниво на засмукване, на което може да се изпомпва вода, е посочено в техническите данни на помпите.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По-този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продутк.


Най-добро качество, подписано и потпечатеноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Виж като Решетка Списък

7 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени