Преносими соларни панели Bluetti

Преносими соларни панели Bluetti

Bluetti утвърди позицията си на професионален производител на системи за съхранение на енергия през последните 29 години, като работи за това да бъде водеща устойчива глобална компания.
С богат набор от висококачествени продукти и тяхното доказано качество направи Bluetti топ продавач на европейския и американския пазар.

BLUETTI е много повече от просто търговска марка; това е начин на живот, философия на дизайна, нашата надежда за по-добра земя, синьо небе и много повече. От една единствена идея - преносим, мощен източник на електричество - ние създадохме цяла гама от продукти за съхранение на слънчева енергия за авантюристи и всякакви видове живот извън мрежата. По пътя някои основни ценности, които обединяват цялата общност на BLUETTI, определят всичко, което правим. Ние ценим находчивостта, търсенето на приключения и свободния живот по какъвто начин пожелаем. Ние вярваме, че личните продукти за съхранение на енергия са еквивалентът на мечове от 21-ви век: инструменти, които всеки може да използва и да получи енергийна независимост. Следователно, ние изграждаме продукти, за да гарантираме, че вашата сила е там, когато и където имате нужда от нея.Какво е преносима електроцентрала?

BLUETTI Portable Power Station е надеждна система за съхранение на ток, захранвана от батерии, която се предлага в различни размери и мощности, за да отговори на вашите нужди. С множество контакти различни стандартни можете да зареждате всичките си устройства като телефони, лаптопи, хладилници, кафе машини, електрически кани и други.
Преносимата електроцентрала BLUETTI е надежден резервен източник на енергия, който е лесен за използване и издържа години без почти никаква поддръжка. Той винаги ви пази и ви оставя спокойствие, независимо дали сте на къмпинг, пътувате с каравана или имате прекъсване на тока.Какво е литиево-железен фосфат?
Литиево-железният фосфат е химическо съединение LiFePO4 или накратко „LFP“. LFP предлага добри електрохимични характеристики, ниско съпротивление и е един от най-безопасните и стабилни катодни материали, налични за литиево-йонни батерии.

Безопасност и стабилност
LiFePO батериите са най-известни със своя силен профил на безопасност, произтичащ от силно стабилна химия, която е нещо оловно-киселинно и повечето други видове батерии нямат нивото на LiFePO4. В експериментална среда с много висока температура, когато традиционната батерия може да се запали, литиево-железно-фосфатната батерия в същата среда отделя само лек дим без видим пламък.

Дълъг живот
LiFePO4 батериите могат не само да достигнат 3000-5000 цикъла или повече, те могат да достигнат 100% дълбочина на разреждане (DOD). Защо това има значение? Защото това означава, че с LiFePO4 (за разлика от други батерии) не е нужно да се притеснявате за прекомерно разреждане на батерията. Освен това можете да го използвате за по-дълъг период от време. За сравнение, оловните батерии издържат само 300-400 цикъла. Висококачествените LiFePO4 батерии, използвани в електростанциите от среден до висок клас на BLUETTI, могат да достигнат 3500 цикъла на зареждане-разреждане.

Екологичен
LiFePO4 батериите са нетоксични, незамърсяващи и не съдържат редкоземни метали, което ги прави екологичени. Батериите NCA обаче съдържат никел, кобалт; NCM батериите съдържат никел, кобалт, манган, добивът на тези метали е причинил щети на околната среда.

По-дълъг живот без компромис с производителността.
Батериите BLUETTI LiFePO4 издържат до 5000 цикъла при 80% дълбочина на разреждане. Да кажем, че използвате 4KWh на ден на 2000Wh електроцентрала със закачени слънчеви панели, NCA/NMC батерия издържа почти година с 2 цикъла на ден, докато LiFePO4 батерията ви предлага поне 4 години.

По-висока енергийна плътност За по-високо зареждане и пространствена ефективност.
Енергийната плътност на LiFePO4 вече е достигнала 160 Wh/kg от предишните 90 Wh/kg.Медия:
Виж като Решетка Списък

3 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени