Акумулаторни отвертки Тротек

Акумулаторни отвертки Тротек

Акумулаторни отвертки Тротек. Умно и удобно решение за всички нужди. Надеждната акумулаторна отвертка е един от необходимите електрически инструменти, които всеки майстор непрекъснато използва. Освен това акумулаторната отвертка се е превърнала в инструмент от който има нужда всеки домашен майстор. Акумулаторните отвертки на Тротек са водещи инструменти в своя клас. Предлагат висока мощност и ненадминато качество на лютиво-йонната батерия.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

2 Артикула

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Акумулаторна отвертка Тротек PSCS 11-3,6V
  Акумулаторна отвертка Тротек PSCS 11-3,6V
  рейтинг:
  100%
  Цена 58,00 лв. Цена 75,00 лв.
 2. Акумулаторна отвертка Тротек PSCS 10-3,6V
  Акумулаторна отвертка Тротек PSCS 10-3,6V
  Цена 99,00 лв. Цена 120,00 лв.
Виж като Решетка Списък

2 Артикула

на страница
Настрой низходяща посока
Copyright © 2019 МашиниМаг, Всички права запазени