Оптика

Оптика

Любопитни хора използват продуктите на BRESSER GmbH от 1957 г., за да се впуснат в приключения и да открият нови неща. Ние подготвяме всеки, от начинаещи до професионалисти, за собственото им откритие в областта на оптиката и го правим по целия свят. Винаги мислим дългосрочно - ние сме изключително горди от нашите доволни клиенти и мотивирани служители.

Качество BRESSER
Десетилетия опит и модерни технологии се комбинират, за да гарантират, че винаги предоставяме на нашите клиенти най-доброто качество. Всъщност ние сме толкова уверени в качеството на нашите продукти, че всички продукти с марка BRESSER идват с минимум пет години гаранция. Нашето обслужване на клиентите е на разположение, за да предостави подкрепата, от която се нуждаят. В малко вероятния случай нещо да се развали, винаги ще намерим решение. Благодарение на всичко това получаваме много положителни отзиви от клиентите.

Щабът на BRESSER GmbH
Нашите продукти пътуват по-света от седалището ни в спокойния град Реде в германския Северен Рейн-Вестфалия. Посетителите на нашата централа могат да разгледат тематични шоуруми и да опознаят пълната ни гама от продукти. Нашият голям склад на място помага да се осигури постоянна възможност за доставка. За да можем да осигурим на нашите клиенти възможно най-доброто качество по-всяко време, ние сме изградили изчерпателни съоръжения за тестване в Rhede. В нашата оптична лаборатория без прах ние оценяваме нашата оптика, за да гарантираме ефективност и чистота на цветовете. Плюс това, нашата обсерватория на място е идеалното място за прокарване на нашите телескопи.

BRESSER в целия свят
Като стабилна компания, BRESSER се радва на постоянен растеж. Имахме щастието да привлечем таланти от всички краища на света. Търговските организации в Холандия, Франция, Великобритания, Испания и САЩ са допринесли значително за успеха на компанията. По-голямата част от продуктите на BRESSER вече са достъпни в световен мащаб.

Разнообразие от марки BRESSER
Млади и стари, начинаещи и професионалисти - искаме да дадем възможност на всеки да разшири собствения си хоризонт. За да постигнем това, ние се позиционирахме по-широко от повечето други компании, което е подкрепено от ясна концепция за марката.
Марката BRESSER е призната в цял свят със своето качество, надеждност и отлично съотношение цена / производителност и обединява продукти от различни области в единна, всеобхватна гама. BRESSER обслужва практически всички форми - от специалисти по астрономия, оптика, фотография и лов до големи търговски вериги, магазини за играчки и избрани уеб магазини.
В BRESSER случайни наблюдатели и професионалисти ще намерят широка гама от бинокли, които да отговарят на техните нужди във всички категории и цени. Положителните отзиви от международния експертен портал Best Binocular and Binocular Reviews (BBR) на нашите лещи от серията Pirsch ED, наред с други, са потвърждение на нашите високи стандарти за качество.

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 77

Настрой низходяща посока
Страница
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени