Многофункционални инструменти Тротек

Многофункционални инструменти Тротек

Мощни многофункционални инструменти за всяка задача, свързана с обновяване, реконструкция и ремонтиране.
Едно единно универсално устройство за всички задачи - многофункционалните инструменти на Trotec правят това желание да се сбъдне.
Независимо дали става въпрос за фрезоване, рязане или шлайфане, многофункционалните инструменти са, точният избор.


Какво означава терминът "мултифункционален инструмент"?


Multi

Мултифункционалните инструменти, наричани още мулти-инструменти, съчетават функционалностите на няколко отделни инструмента в едно единствено устройство. Многофункционалните инструменти могат да се използват за рязане, полиране и шлайфане на различни материали. Многофункционални инструменти Тротек можете да използвате както за дърво, така и за метал.

Благодарение на многобройните удобни функционални възможности на многофункционалните инструменти, вече не е нужно да купувате няколко, обикновено много скъпи инструменти, но вместо това ще можете да завършите много различни дейности с един единствен мултифункционален инструмент. Освен това многофункционалните инструменти са особено подходящи за обработка на заострени ъгли, т.е. за прецизна работа.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

5 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени