Професионални Влагоуловители

Професионални Влагоуловители

Индустриални Влагоуловители от лидерите на пазара

Влагоуловители - професионални решения на водещите световни марки Тротек и Меако


Влагоуловителите от Тротек и Маеко предлагат ефективна защита срещу влага и корозия. Със своите иновативни висококачествени влагоуловители, МашиниМаг предлага идеалното решение, когато става въпрос за поддържане на сухи помещения - без значение в кой сектор!
Съвременните промишлени влагоуловители поддържат съдържанието на вода във въздуха на нужното ниво с много ниска консумация на еелектро енергия.
Професионалните влагоуловители предлагани от МашиниМаг са подходящи за всички приложения за сушене и работят по-чист и надежден начин. МашиниМаг предлага решения за изсушаване на въздуха за всяка професионална нужда. Предлагаме широка гама от стационарни и мобилни влагоуловители.  

Професионални и индустриални абсорбиращи влагоуловители

Тези индустриални влагоуловители са особено подходящи за осигуряване безопасен климат на производствени процеси и запазването на машини, оборудване и помещения. Те са особено ефективни при ниски температури. Друго голямо предимство на този тик влагоуловители е сравнително ниското им тегло и компактния им размер. Докато процесът на изсушаване се основава на точката на кондензиране в случай на кондензационните влагоуловители, абсорбиращи влагоуловители използва принципа на абсорбирането.  Абсорбиращите влагоуловители имат интегрирано, въртящо се изсушаващо колело, покрито с високо хигроскопични материали като силикагел или литиев хлорид, които изтласкват молекулите на водата от засмукания въздух, протичащ през изсушаващото колело.
Предимствата на този тип влагоуливители са:
Ефективността на изсушаване е много висока
Широк температурен диапазон и диапазон на влажност на ефективно сушене (-15 - +35[°C], 0 - 100 [% RH])
Автоматично и удобно
Ниска консумация на енергия
Много компактно и леко устройство (с до 30% по-лек от конкурентни влагоуловител със същите характеристики)

Най-висок клас влагоуловители за индустриална и промишлена употреба

Разработени, тествани и произведени в Германия. За да се гарантира най-висока издръжливост и качество, цялата производствена верига се следи и контролира според немските DIN и ISO спецификации

Високотехнологични промишлени влагоуловители от кондензационен тип работят с халдилни компресори, те се използват се използват предимно в търговския и промишления сектор, когато е необходим постоянен и по-специално надежден изсушаване на въздуха. Продуктовата гама на МашиниМаг в областта на кондензационното сушене включва множество модели както стационарни така и мобилни. Всички те впечатляват с висока производителност на изсушаване при ниски експлоатационни разходи. Мобилните кондензационни изсушители и строителните сушилни от нашата гама могат да се справят с редица проблеми: за възстановяване на водни щети, изсушаване на собствеността, за използване на строителни площадки, в складови помещения или в частни помещения, за басейни и спа центрове, сушене след ремонти, спортни и СПА комплекси, оранжерии, складове за съхранение на билки, фармацевтични предприятия и складове, картинни галерии и музеи, библиотеки, архиви, банкови трезори, печатници, при консервация на исторически сгради, в селското стопанство , в консервна промишленост, винопроизводство, млекопреработване, месопреработвателни предприятия, хлебопроизводство, сладкарско производство и т.н.

Не се колебайте да се свържете с нас за най-добрите оферти за вашият бизнес!

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 33

Настрой низходяща посока
Страница
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени