Овлажнители за въздух

Овлажнители за въздух

Възпалението на гърлото, очни сърбежи и раздразнените лигавици често са резултат от прекалено сухия климат в стаята. Тук овлажнителите идват на помощ.
В идеалния случай нивото на влажност в помещенията трябва да е между 40 и 60%. Нивото на влажност на помещенията винаги зависи от естеството на помещението, структурните условия, времето и сезона. Особено през зимните месеци влажността на помещенията често намалява с 20% или дори понякога с повече. Отоплението значително намалява нивото на влажност. Прекомерно сухият въздух в стаята често води до проблеми със здравето. Освен известните здравословни проблеми, свързани с дихателните пътища и очите, прекалено сухият въздух в помещението често причинява изтощение и умора. Всички видове кожни заболявания или алергии може да се влошат. Ето защо е изключително важно да се осигури въздух в помещението с по-голяма влажност.

Много е важно водата която се сипва в овлажнителя да е чиста. Все пак тя се разпръсква в помещението. Немислимо е да има бактерии и микроби. Всички овлажнители на Тротек са специално пригодени да работят със стика SecoSan.

Тротек ви предлага:


Всеки дом има нужда от отоплител, влагоуловител, пречиствател или овлажнител

Влагоуловителите, овлажнителите, пречиствателите, отоплителите, климатиците, метереологичните станции са тествани в най-тежките ситуации


Чудесен климат с помощта на продуктите на HomeComfort.
Trotec, MeacoClean, CleanAir, AlecoAir, Bresser са едни от водещите марки в света, когато става дума за добър климат. Trotec, MeacoClean, CleanAir, AlecoAir, Bresser ви гарантират оптимално представяне всеки ден. За повече свеж и здравословен въздух. За перфектен климат във вашия дом! Продуктите Домашен Комфорт гарантират подобряване на индивидуалната атмосфера за вас и вашите близки.


Влагоуловител, пречиствател, отоплител и овлажнител най-добро качество, подписано и подпечатено tuv

Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент. Уредите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Виж като Решетка Списък

12 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени