Такери

Такери

Впечатляващо изпълнение, безопасна работа и бързина.
Когато става дума за бързо и надеждно закрепване на различни материали към дърво - текстил, кожа, фолио, картон или дори дърво такерите са без аналог. Независимо дали става дума за професионално закрепване на изолационното фолио, реконструкция на тавана, закрепване на задния панел на вашия гардероб, тапициране на стол, поставяне на платно върху рамка или поставяне на тел във вашата градина - такерите са от незаменима помощ.

Предимства на такери Тротек са:

Голям пълнител: Колкото по-голям е пълнителя, толкова по-рядко се налага да губите време за зареждане.
Размер и тегло: Удобният електрически такер трябва да тежи не повече от 1 кг, за да може да работи удобно за по-дълги периоди от време.
Безопасен механизъм: абсолютна необходимост за всеки такер. Механизмът за безопасност гарантира, че електрическият такер Тротек не се задейства по невнимание.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

4 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени