Електрически лентови шлайф машини Тротек

Електрически лентови шлайф машини Тротек

Електрическите лентови шлайф машини Тротек са идеалните инструменти за бързо и мащабно шлайфане, заточване и изглаждане на дърво, пластмаса или метал - както и за премахване на ръжда. Електрическите лентови шлайф машини Тротек идват с идеално балансирана система за пренос на мощност, която предава мощността от 600 W на мотора към вала с максимална ефективност при всяка от предварително зададените скорости. Така Тротек гарантира оптимална работа във всички ситуации и позволява висока производителност дори на големи повърхности.
Перфектният дизайн на електрически лентови шлайф машини Тротек осигурява безпроблемна работа дори след дълъг период на използване. Машината има идеално разположен център на тежестта. В допълнение към основната дръжка, е налична водеща дръжка, позволяваща безопасна работа с две ръце. Машината позволява безстепенно регулиране на скоростта на ремъка по време на работа.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По-този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продутк.


Най-добро качество, подписано и потпечатеноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Виж като Решетка Списък

2 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени