Инфрачервени печки Тротек

Инфрачервени печки Тротек

Инфрачервените лъчисти нагреватели преобразуват голяма част от електрическата енергия в топлина което ги прави особено енергийно ефективни в сравнение с другите нагреватели. Топлината се излъчва без необходимост от предварително загряване, по-чист начин без да издава  шум, миризми или циркулация на прах, поради което е подходящ и за страдащи от алергии. Инфрачервените лъчисти нагреватели Тротек са идеално пригодени за зизползване в баня, спа центрове, работни площадки, заведения на открито, оранжерии, покрити тераси, зали, под чадъри или тенти, в сектора за обществено хранене и т.н. Тротек предлага огормен избор от инфрачервени печки на уникални за Българският пазар цени. В зависимост от изискванията са налични различни модели с различна отоплителна мощност, с различна защита срещу вода и прах (IP клас на защита), устройствата са подходящи за монтаж към стената, таван или телескопична стойка.

Чрез инфрачервеното лъчение, следващо естествения принцип на слънцето, съвременните инфрачервени лъчисти нагреватели на Тротек произвеждат директна топлина веднага след включване. За разлика от традиционните отоплителни уреди, инфрачервените  не загряват въздуха в помещението, а твърдите материали и предмети, към които са насочени - например стени, пода или тавана. Те съхраняват топлината и след това да я освобождават под формата на вторично излъчване. Инфрачервеното лъчение веднага генерира приятно усещане за топлина върху кожата.


Всеки дом има нужда от отоплител, влагоуловител, пречиствател или овлажнител

Влагоуловителите, овлажнителите, пречиствателите, отоплителите, климатиците, метереологичните станции са тествани в най-тежките ситуации


Чудесен климат с помощта на продуктите на HomeComfort.
Trotec, MeacoClean, CleanAir, AlecoAir, Bresser са едни от водещите марки в света, когато става дума за добър климат. Trotec, MeacoClean, CleanAir, AlecoAir, Bresser ви гарантират оптимално представяне всеки ден. За повече свеж и здравословен въздух. За перфектен климат във вашия дом! Продуктите Домашен Комфорт гарантират подобряване на индивидуалната атмосфера за вас и вашите близки.


Влагоуловител, пречиствател, отоплител и овлажнител най-добро качество, подписано и подпечатено tuv

Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент. Уредите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 17

Настрой низходяща посока
Страница
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени