Акумулаторни ударни винтоверти Тротек

Акумулаторни ударни винтоверти Тротек

Професионално завиване в комбинация с ударно пробиване.
Акумулаторни ударни винтоверти Тротек разширяват възможностите на винтовертите като добавят функция за ударно пробиване еднаква по-сила със ударните бормашини. Поради това тези устройства са еднакво популярни сред любители и професионалисти, тъй като тези многофункционални инструменти позволяват да пробивате дупки в твърди материали като тухли или бетон.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока
  1. Акумулаторен ударен винтоверт Тротек PHDS 11-20V
    Акумулаторен ударен винтоверт Тротек PHDS 11-20V
    Промо цена 167,00 лв. Стара цена 199,00 лв.
Виж като Решетка Списък

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока
Copyright © 2021 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени