Инфрачервени отоплителни панели

Инфрачервени отоплителни панели

Модерна технология за отопление с привлекателен и модерен дизайн

Независимо каква температурата навън, направете престоя си вкъщи приятен и комфортен със продуктите от серията ComfortTemp.

Инфрачервените нагревателни панели от серията TIH съчетават най-новите технологии за отопление и изискан дизайн. Независимо дали се използва като допълнително отопление в залата за хоби, във фитнес залата, в спалнята или в хола, няма по-добро и ефективно решение за отопление.

100% ефективност при превръщането на консумираната енергия се превръща в отдадена топлина. За разлика от алтернативните решения за отопление, които първо загряват въздуха и след това го разпределят в помещението, този инфрачервен отоплителен панел работи на принципа на най-естествения източник на топлина - слънцето.

Топлината се генерира от инфрачервено лъчение и се транспортира директно върху кожата чрез светлинни вълни и по този начин създава забележимо приятен нагряващ ефект - без да предизвиква никакви шумове или неприятни миризми.

Забележимо или незабележимо? Това зависи от теб. Благодарение на дизайна си, нагревателният панел TIH може да се скрие почти невидимо или може да бъде индивидуализиран и по този начин да се превърне в привлекателен обект във всяка стая. На пръв поглед отоплителният уред не се разпознава като такъв. При подходящо позициониране на стената, този панел се превръща в изкуство.

Препоръчителна мощност за стаи с височина 2.50m Ниво на изолация в стаята
много добре изолирана средно ниво на изолация без изолация/стара сграда
1 външна стена 50W/m² 70W/m² 90W/m²
за всяка допълнителна външна стена +10 W/ +10 W/ +10 W/

Препоръчителната инфрачервена отоплителна мощност се изчислява както следва: размер на стаята в m² x W/m² = препоръчителна отоплителна мощност във ватове. Пример: за стая 10 m² със много добра изолация и две външни стени (50 W/m² + 10 W/m²), препоръчителната отоплителна мощност е 10m² х 60W/m² = 600W

Виж като Решетка Списък

10 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени