Зегета Тротек

Зегета Тротек

Рязането на дървесина и други материали е една от най-често срещаните дейности в областта на занаятчийството и занаятите. Едва ли изненадващо е, че електрическото Зеге се е превърнало в един от най-популярните електрически инструменти. Променливото действие на ножа намалява усилието, необходимо за движението напред, което позволява по-бързо рязане.
Функция за затягане без инструменти. Патронник с бързо освобождаване позволява смяната на ножове без инструмент за секунди.
Това, което се отнася за всички други електрически инструменти, е вярно и за Зегатата: Колкото по-висока е мощността, толкова по-висок е потенциалът на машината. Идеални за начинаещи и домашни потребители са мощни Зегета с най-малко 700 вата. Те не само постигат по-големи дълбочини на рязане, но и по-високи скорости.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

6 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени