Индустриални стационарни абсорбиращи влагоуловители

Индустриални стационарни абсорбиращи влагоуловители

Тротек е световен лидер в индустриалните влагоуловители. Фирмата може да ви предложи решение за всяка нужда и за всяко производство. Стационарните решения могат да се проектират спрямо конкретната нужда. Всички компоненти внедрени в индустриалните стационарни абсорбиращи влагоуловители са проектирани и произведени в Германия от най-добрите експерти по-климат в производството.
Издръжливи, с ниска цена за поддръжка, изключително гъвкави и модулно конфигурируеми с висока производителност на изсушаване дори при ниски температури.
Промишлени сектори, логистика или доставчици - почти всеки процес изисква постоянно надеждна обезвлажняване на въздуа.
Изсушаването е необходимо при производството и защитата на продукти, за запазване на стойността на машини, инвентар и сгради чрез постоянна защита от корозия, кондензация и образуване на плесен.

industrialni vlagouloviteliС нашите надеждни високо-ефективни влагоуловители Вие може да се възползвате от перфектното решение по-отношение на приложенията за сушене. Индустриалните стационарни абсорбиращи влагоуловители осигуряват ефективно и постоянно изсушаване с висок капацитет, дори при ниски температури. Благодарение на широката гама от опционално оборудване тези сушилни машини отговарят на всички изисквания.
Всички промишлени изсушители от серията TTR са разработени и произведени в Германия в съответствие с най-високите стандарти за качество. Те се състоят изключително от ефективни компоненти от последно поколение, доставени от водещи производители.
Благодарение на вътрешния процес на рециклиране на топлината, както и на високото ниво на устойчивост и ефективност на използваните ротори, индустриалните стационарни абсорбиращи влагоуловители на Тротек от серията TTR са най-икономичните изсушители от този вид!

industrialni vlagouloviteli 2 33Предлагаме и транспортно ремарке специално пригодено за транспортиране на нашите стационарни модели. Те могат да бъдат въведени в експлоатация без да се демонтират.

Няколко практически ползи:
Професионално качество "произведено в Германия"
Конфигуриращо се обръщане на посоката на въздуха за всички модели
Оборудвани с обширни функции като стандарт
Висока икономическа ефективност благодарение на модулната конструкция на сглобяване
Може да се конфигурира индивидуално за всяко приложение, благодарение на разнообразни опции за оборудване

TTR промишлени изсушители
Възможна употреба:
Изсушаване на неотопляеми помещения, напр. в съоръжения за преработка на вода и помпени станции за предотвратяване на кондензация, контейнери за съхранение и помпи.
Предотвратяване на корозия в електрически контролни центрове, котелни, турбини и тръбни системи в електроцентрали.
Постоянна гаранция за ниска относителна влажност в промишлените производствени помещения и складове, например в хранителната, млечната и фармацевтичната промишленост.
Защита от корозия на кораби в контролни и машинни помещения, както и чувствителни на влага товари по време на транспорт
Предотвратяване на корозия в складове за гориво или кораби, свързани с пясъкоструене или боядисване

Ако желаете, ние ще се радваме да създадем специални модели, съобразени с нуждите на клиента:

Пример XTR 2300: Цялостно съоръжение с въздушно охладено устройство за охладена вода, комбинирано изсушаване на кондензата и десиканта, контрол на дебита на потока от сух въздух, регулиране на влагата и температурата, както и последващо затопляне на сухият въздух за кондициониране на производствена зала в хранителната индустрия. За да се предотврати кондензацията на външния слой, корпусът също е термично отделен и изолиран.
Имате нужда и от промишлен стационарен влагоуловител?
Моля, изпратете запитване, посочващо вашите лични изисквания, директно на нашите експерти. Ще се радваме да получим Вашето съобщение и ще се свържем с Вас незабавно.

Специални решения при поискване:

Благодарение на модулна конструкция, дори и стандартните модели на нашите индустриални стационарни абсорбиращи лагоуловители могат да бъдат конфигурирани спрямо изискването за приложение благодарение на комбинация от различни опции на оборудването.industrialni vlagouloviteli 22

Освен това, когато са необходими специално разработени и усъвършенствани решения, ние ще предложим пълния набор от експертни познания, които успяхме да придобием в десетилетия на тясно сътрудничество с нашите клиенти в почти всички области на промишленото производство.
Възползвайте се от възможността да имате специални модели с индивидуални компоненти за Вашите индивидуални нужди, планирани, проектирани и произведени в тясна консултация с нашите специалисти. Ще се радваме да ви консултираме лично.
По желание на клиента, ние сме в състояние да конфигурираме промишлени изсушители, специално пригодени за хранителната и фармацевтичната промишленост, които отговарят на високите хигиенни изисквания и съдържат максимум бактериостатични материали в допълнение към стандартните им опции.
Цялата конструкция на корпуса е изработена изключително от неръждаема стомана и неръждаемият сорбционен ротор, интегриран в този специален модел, гарантира бактерицидна среда благодарение на импрегнирания текстил и гореща регенерация над 120 ° C.


industrialni vlagouloviteli 23

Въздушно-влаганите вещества за увреждане на боя (PWIS) като силикони или отделни масла и греси предотвратяват равномерно нанасяне на боята и могат да доведат до повредени петна в слоя боя.
За приложение в автомобилната индустрия, и по-специално в бояджийските цехове, ние можем да предоставим PWIS-свободни специални модели на нашите влагоуловители за въздух по-желание на клиента, които са оборудвани със специален ротор, изработен изцяло от компоненти без силикон. Освен това този миещ се, неагресивен абсорбционен ротор е много ефективен и икономично изсушава наситения с влага въздух.
Освен ротора за изсушаване, също така уплътненията, филтърните елементи и други компоненти на този специален модел не съдържат абсолютно никакъв силикон.


Индустриални стационарни абсорбиращи влагоуловители за изсушители за изключително ниски температури
За условия на приложение в следи от влага, напр. в производството на полупроводникови или литиеви батерии, където относителната влажност в производствената среда трябва постоянно да се поддържа под 1%, по желание на клиента можем да конфигурираме особено мощни промишлени изсушители, които ще бъдат оборудвани със специален, траен ротор, който гарантира изключително ниска точка на оросяване от -50 ° C при непрекъсната работа. Освен това могат да бъдат приложени много други опции.

Просто се свържете с нашите експерти, с удоволствие ще Ви посъветваме лично.

Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени