Индустриални стационарни влагоабсорбатори Тротек модели TTR 800 до 13500 (3,6 до 74 кг на час)

Изпрати запитване
Изчерпано количество
SKU
TTR 800 - 13500
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Широка гама от модели: Тротек модели TTR 800 до TTR 13500 (3.6 до 74.6 кг на час)

Моля, изпратете запитване, посочващо вашите лични изисквания, директно на нашите експерти. Ще се радваме да получим Вашето съобщение и ще се свържем с Вас незабавно.

Тротек е световен лидер в индустриалните влагоуловители. Фирмата може да ви предложи решение за всяка нужда и за всяко производство. Стационарните решения могат да се проектират спрямо конкретната нужда. Всички компоненти внедрени в индустриалните стационарни абсорбиращи влагоуловители са проектирани и произведени в Германия от най-добрите експерти по-климат в производството.

Моля, изпратете запитване, посочващо вашите лични изисквания, директно на нашите експерти. Ще се радваме да получим Вашето съобщение и ще се свържем с Вас незабавно.


Издръжливи, с ниска цена за поддръжка, изключително гъвкави и модулно конфигурируеми с висока производителност на изсушаване дори при ниски температури.
Промишлени сектори, логистика или доставчици - почти всеки процес изисква постоянно надеждна обезвлажняване на въздуа.
Изсушаването е необходимо при производството и защитата на продукти, за запазване на стойността на машини, инвентар и сгради чрез постоянна защита от корозия, кондензация и образуване на плесен.
С нашите надеждни високо-ефективни влагоуловители Вие може да се възползвате от перфектното решение по-отношение на приложенията за сушене. Индустриалните стационарни абсорбиращи влагоуловители осигуряват ефективно и постоянно изсушаване с висок капацитет, дори при ниски температури. Благодарение на широката гама от опционално оборудване тези сушилни машини отговарят на всички изисквания.
Всички промишлени изсушители от серията TTR са разработени и произведени в Германия в съответствие с най-високите стандарти за качество. Те се състоят изключително от ефективни компоненти от последно поколение, доставени от водещи производители.
Благодарение на вътрешния процес на рециклиране на топлината, както и на високото ниво на устойчивост и ефективност на използваните ротори, индустриалните стационарни абсорбиращи влагоуловители на Тротек от серията TTR са най-икономичните изсушители от този вид!
Предлагаме и транспортно ремарке специално пригодено за транспортиране на нашите стационарни модели. Те могат да бъдат въведени в експлоатация без да се демонтират.

Няколко практически ползи:
Професионално качество "произведено в Германия"
Конфигуриращо се обръщане на посоката на въздуха за всички модели
Оборудвани с обширни функции като стандарт
Висока икономическа ефективност благодарение на модулната конструкция на сглобяване
Може да се конфигурира индивидуално за всяко приложение, благодарение на разнообразни опции за оборудване

TTR промишлени изсушители
Възможна употреба:
Изсушаване на неотопляеми помещения, напр. в съоръжения за преработка на вода и помпени станции за предотвратяване на кондензация, контейнери за съхранение и помпи.
Предотвратяване на корозия в електрически контролни центрове, котелни, турбини и тръбни системи в електроцентрали.
Постоянна гаранция за ниска относителна влажност в промишлените производствени помещения и складове, например в хранителната, млечната и фармацевтичната промишленост.
Защита от корозия на кораби в контролни и машинни помещения, както и чувствителни на влага товари по време на транспорт
Предотвратяване на корозия в складове за гориво или кораби, свързани с пясъкоструене или боядисване
Ако желаете, ние ще се радваме да създадем специални модели, съобразени с нуждите на клиента:
Пример XTR 2300: Цялостно съоръжение с въздушно охладено устройство за охладена вода, комбинирано изсушаване на кондензата и десиканта, контрол на дебита на потока от сух въздух, регулиране на влагата и температурата, както и последващо затопляне на сухият въздух за кондициониране на производствена зала в хранителната индустрия. За да се предотврати кондензацията на външния слой, корпусът също е термично отделен и изолиран.
Имате нужда и от промишлен стационарен влагоуловител?

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Индустриални стационарни влагоабсорбатори Тротек модели TTR 800 до 13500 (3,6 до 74 кг на час)
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени