Градински помпи за вода

Градински помпи за вода

Водата е ценен ресурс и нейното третиране отговорно и пестеливо има повече от добре дошъл страничен ефект от спестяване на пари. Независимо дали се събира дъждовна вода, изворна вода или подземна вода - повторната употреба на наличната сервизна вода бързо се изплаща дори за малки градини или тревни площи. Вместо да използвате скъпа чешмяна вода, можете да приложите градинска помпа и да поливате зелени площи икономично. Особено в горещите летни месеци градинските помпи Trotec могат да осигурят ценни услуги, като осигурят напояването на вашата морава, кухненска градина, дървета и цветя.

Функционалният принцип на вакуумна помпа
Градинските помпи работят чрез нормално 220V захранване на вашия дом. Чрез дюзите моторът на помпата задвижва работно колело, което създава вакуум, което води до засмукване на водата. В точката на извличане водата се изхвърля през изпускателния отвор.

Области на приложение: изтегляне на вода, рециркулация и засмукване
Градинските помпи Trotec могат да се използват като мобилни устройства или постоянни инсталации. Те предават служебна вода от кладенци, потоци, дъждовни бъчви, казанчета и алтернативни източници на вода, така че директно да напояват зелените площи. Естествено, те могат да се използват и за пълнене или източване на езера, басейни и резервоари за съхранение. Наводнените мазета могат да бъдат изпомпвани бързо и надеждно. Можете също така да използвате градинска помпа за източване и изсушаване на наводнени мазета след наводнение или обилни валежи.

Виж като Решетка Списък

7 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени