Акумулаторни гайковерти

Акумулаторни гайковерти

Многофункционалните и мощни ударни гайковерти на Тротек с Flexpower батерия са устройства за различни приложения и за случаите, в които конвенционалните акумулаторни винтоверти достигат своите граници на ефективност.
За мощни операции, където се изисква по-висока производителност.
Независимо дали става дума за домашни нужди или за професионална употреба - компактните ударни гайковерти се препоръчват за бърза и безпроблемна работа при работа.
Превключвателят, вграден в дръжката на устройствата, улеснява превключването между завъртане на дясно/ляво за завинтване или развинтване и за затягане или разхлабване на гайки. Дори упорито залепени или ръждясали винтови съединения, при които нормалните акумулаторни винтоверти често превъртат, това не е никакъв проблем за гайковертите на Тротек.

Смяната на летните или зимните гуми на колатаа с ръчен ключ за гуми е изтощителна и отнема много време. Дори при ремонт на мотоциклет, двигател или скоростна кутия, затягането на винтовете и гайките трябва да бъде разхлабено или правилно затегнато. Със гайковерта на Тротек PIWS 10-20V можете буквално да овладеете цялата тази работа за миг, толкова бързо и лесно, колкото при моторните спортове - но без въздух под налягане или допълнителни захранващи кабели.

Виж като Решетка Списък

2 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени