Вибрационни шлайфмашини Тротек

Вибрационни шлайфмашини Тротек

За големи площи, фино шлифоване и достигане на краища и ъгли - едно устройство може да постигне всичко. Trotek предлага мултифункционална шлифовъчна машина 3-в-1 която е оптимално оборудвана с подходящ шлифовъчен инструмент за всяка ситуация. Неговите три взаимнозаменяеми шлифовъчни плоскости гарантират, че вибрационната шлайфмашина Trotek може да се използва при всяка ситуация.
Ел. мотора с мощност 220 W функционира надеждно в този многофункционален шлифовъчен механизъм и позволява регулиране на честотата на вибрация между 14 000 и 24 000 колебания в минута.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По-този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продутк.


Най-добро качество, подписано и потпечатеноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Виж като Решетка Списък

3 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени