Пистолети за топъл силикон

Пистолети за топъл силикон

Пистолети за топъл силикон Тротек са иновативни. Те могат да се използват чрез захранването от мрежата или чрез захранване от вградената им батерия. Използването на дълъг захранващ кабел, никога не може да ви предостави удобството от пистолет оборудван с батерия. Всички модели на Trotec са оборудвани с функция за автоматично изключване, което ви помага да намалите разходите за енергия. За около двайсет секунди лепилото се втърдява. Никое друго решение не предлага такова бързо втвърдяване. Освен това, използвайки подходящата дюза, можете да нанесете лепилото по-точен и чист начин. Инструментът е стабилен в ръката и гарантира уникални резултати.  За разлика от пистолети от други марки, Тротек предлага по-ниска температура на топене. Такива ниски температури на топене са особено подходящи за лепене на топлинно-чувствителни материали като стиропор. Нискотемпературният пистолет за лепило също е добър избор, когато се използва с цветни силикони за декоратиции. 


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

3 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени