Потопяеми помпи за отпадъчни води Тротек

Потопяеми помпи за отпадъчни води Тротек

Потопяеми помпи за отпадъчни води изпомпват силно замърсена вода, например при изпразване на градински езера, резервоари или цистерни, изпомпване на вода от сгради и канали за отпадни води, извличане на вода от езера, езера и реки или в случаи на аварийно източване поради наводнения. Тук също максималният размер на частиците показва максималния диаметър на замърсяванията, съдържащи се в изпомпваната течност. Естествено, подводната помпа за отпадъчни води също е подходяща за изпомпване на чиста вода. В допълнение към вече споменатите цели за употреба, гъвкавият обхват на приложение на потапящите помпи за отпадъчни води включва и дренаж при трудни и екстремни условия. Благодарение на тяхната висококачествена технология, помпите са абсолютно необходимо средство за изпразване на шахтите за строителни и отпадъчни води, както и за аварийно източване при наводняване.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По-този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продутк.


Най-добро качество, подписано и потпечатеноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Виж като Решетка Списък

7 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени