Дизайнерска вертикална инфрачервена печка TROTEC IRS 2020

Промо цена 289,00 лв Стара цена 499,00 лв
Изчерпано количество
SKU
4052138093863
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз

2 Години гаранция за физически лица и 1 година за юридически ! 

Безплатна доставка до офис на спиди и до вашия дом! 

Приятна комфротна топлина!

Гарантирано Немско качество!

Насладете се на компанията на семейство и приятели през прохладните дни, с топлинната сила на IRS 2020. Всички знаем, колко приятни са вечерите през есента, но не всеки път се радваме на циганско лято. Споделете хубавите моменти с всички любими хора, докато листята падат есен или докато всичко разцъфтява през пролетта, на балкона, на верандата или дори на двора. Собственик сте на заведение или ресторант. Посрещнете своите гости с топла прегръдка от ТРОТЕК, направете престоя им топъл и уютен. Доверете се на правилния избор с инфрачервеният нагревател IRS 2020! 

Дизайнерска вертикална инфрачервена печка IRS 2020

Дори най -дългото лято в един момент приключва. За да можете да използвате домашния си балкон или покрита тераса през преходните сезони , а защо не и през цялата година, независимият естетически нагревател IRS 2020, изработен от висококачествен алуминий и неръждаема стомана, се препоръчва като гъвкав източник на топлина. А за уютни барбекюта или градински партита, тънкият, но устойчив инфрачервен радиатор е практичното и визуално особено привлекателно решение за отопление. По този начин, халогенният нагревател привлича клиенти, желаещи да изпият кафето си, или да се насладят на приятен обяд на топло през студените дни. С IRS 2020 това вече е възможно!

Стилният дизайн на висококачествения излъчващ нагревател се вписва идеално във всяка атмосфера. Финият, ноздрав корпус и горна част, както и основата са изработени от матов блестящ алуминий, регулируемата по височина телескопична пръчка е от неръждаема стомана.

Двустепенна всестранна топлина за добро усещане с едно натискане на бутона, толкова е лесно и за нула време инфрачервеният нагревател съсдава приятна, топла обстановка.

В сравнение с газовите радиатори, нагряващият лек и енергоспестяващ инфрачервен нагревател ви предлага две мощни нива на нагряване (1000 W / 2000 W). Двете интегрирани халогенни инфрачервени тръби всяка с мощност от 1000 W, осигуряват равномерна топлина във всички посоки без никакво време за предварително загряване. Веднага се забелязва върху кожата, без първо да затопля околния въздух и напълно без досадни миризми или шумове. Оптимални условия за прекарване на звездни нощи на открито през цялата година при приятни температури и удължаване на лятното усещане.

Безкрайно променливо регулиране на височината за нула време

Говорейки за удължения: безкрайно регулируемата по височина телескопична тръба с практично завъртане позволява повдигане от 1,94 м до 2,09 м според нуждите. Това означава, че уредът може да бъде индивидуално адаптиран за целенасочена употреба на стоящи маси, групи за сядане или шезлонги.

Седейки навън по -дълго вечер

Двете висококачествени халогенни инфрачервени тръби на IRS 2020 генерират топлина според естествения принцип на Слънето. И това е особено енергийно ефективно, тъй като голяма част от използваната енергия се превръща директно в топлина. Не се нагрява околният въздух, а по -скоро обектите и хората в непосредствена близост до инфрачервения нагревател, които абсорбират лъчистата топлина, я съхраняват и също така я освобождават обратно в околната среда.

Топлината се разпределя безшумно и без да вдига прах от вентилатор, което позволява на астматиците и страдащите от алергии да дишат свободно в непосредствена близост до излъчващия нагревател - за дълги, уютни и безгрижни вечери на открито!

Безопасността на първо място: с превключвател и защитна решетка

Понякога това е особено бурно в компанията на буйни гости, домашни любимци или люлеещи се деца. Ако нагревателят за паркиране, въпреки стабилната си алуминиева основа, някога започне да се люлее, вграденият превключвател незабавно прекъсва захранването на нагревателния елемент.

Нагревателят е защитен от пръски вода и проникване на чужди тела в съответствие с клас на защита IP34. За допълнителна безопасност нагревателят е оборудван със защитна решетка за предотвратяване на случаен контакт. Така че винаги имате доброто усещане, че всичко е напълно безопасно.

Дизайнерският инфрачервен радиатор IRS 2020 се доставя частично сглобен. Просто го разопаковайте, монтирайте с няколко прости стъпки, свържете 1,75-метровия захранващ кабел с удароустойчив щепсел (CEE 7/7) и тънката нагряваща гъба ви осигурява приятна топлина за приятни часове на чист въздух.

Предимства за практиката:

Инфрачервена топлина без предварително загряване
Висококачествени халогенни инфрачервени тръби
Равномерна всестранна топлина
2 нива на отопление: 1 000 W / 2 000 W
Устойчив на пръски (клас на защита IP34) за покрити външни площи
Защитна решетка срещу докосване на отоплителната тръба
Благороден дизайн: Горна част и стойка от алуминий, телескопична тръба от неръждаема стомана
Непрекъснато регулируема височина от 194 до 209 см
Превключвател за превключване, интегриран в устройството
Чист, без конденз, без мирис и безшумен
Няма вдигане на прах, поради което е подходящ за страдащи от алергии
Енергийна ефективност

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Отоплителна мощност
Ниво 1 kW 1
Ниво 2 kW 2
Електрически стойности
Мрежово свързване 220 - 240 V/50 - 60 Hz
Номинално потребление на ток A 8.7
Препоръчителен предпазител A 10
Входна мощност kW 2
Електрическа връзка
Свързващ щепсел CEE 7/7
Дължина на кабела m 1,75
Дизайн на корпуса
Неръждаема стомана (телескопичен прът)
Функция за безопасност
IP тип защита IP34
Размери
Дължина (без опаковката) мм 590
Ширина (без опаковката) мм 590
Височина (без опаковката) мм 2,090
Тегло
(без опаковката) кг 11.5

Повече информация
ПомещениеОт 11 до 20 кв.м.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дизайнерска вертикална инфрачервена печка TROTEC IRS 2020
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени