Измервателни уреди

Измервателни уреди

Измервателни уреди от Тротек - модерни, прецизни и качествени!
Като дългогодишен специалист и един от водещите доставчици на измервателни уреди, Тротек има правилния инструмент за всеки тип измерване.


С инструментите на Тротек вече не е нужно да избирате между цена или качество! Тротек Ви дава и двете. Инструментите на Тротек са проектирани и тествани в Германия. По този начин Тротек гарантира безкомпромисно качество на всеки продукт.


Най-добро качество, подписано и подпечатаноTUV

Инструментите на Trotec са сертифицирани от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV). Това гарантират високо ниво на качество, безопасност и функционалност. Всички зарядни също са TÜV сертифицирани за да се гарантира качеството на всеки компонент.


Превъзходна батерия за постоянна сила. Качествата на литиево-йонните батерии са очевидни:

Няма ефект на паметта. Няма саморазреждане.

Батерията може да бъде извадена от зарядното устройство по-всяко време и да се използва, без това да навредиLi-ION
Съществуват сериозни различия в качеството между различните доставчици под общия термин "литиево-йонни батерии". Някои от тях използват по-ниско качествени материали за електрод, което води до значителна загуба на енергия.
Trotec ви гарантира литиево-йонна батерия, осигуряваща висока енергийна плътност и зарядно напрежение до края. Ето защо нашите премиум батерии са по-различни от традиционните литиево-йонни батерии. Дори при разреждане, производителността остава същата до края. Така че можете да се възползвате от постоянна максимална мощност, дори ако батерията е почти напълно празна.
С напредването на живота на батерията само нивото на зареждане намалява, но никога мощността - което добавя стойност към базовите батерии от Trotec!


Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 32

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. Мултицет Trotec BE47
    Мултицет Trotec BE47
    Цена 49,00 лв.
  2. Влагомер Тротек BM31
    Влагомер Тротек BM31
    Цена 159,00 лв.
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 32

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Copyright © 2021 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени