Лазерени нивелири

Лазерени нивелири

Лазерени нивелири се използват за прецизно подравняване и маркиране.
Лазерните нивелире са много полезен инструмент на занаятчии и майстори. Забравете за обикновените нивелири, мастарите и молива, когато става въпрос за изравняване, нивелиране и прецизно подравняване на отвори, снимки, рафтове и др. Разчитайте на лазерната прецизност от Тротек.
Лазерените нивелири с кръстосани линии като Тротек BD5A проектират две лазерни линии, разположени под прав ъгъл една към друга в помещението, върху пода или върху тавана веднага след включването им. Интегрираната функция за самонивелиране автоматично компенсира неравностите на земята, така че хоризонталните и вертикалните линии да образуват перфектно подравнен лазерен кръст за няколко секунди. Ако е необходимо, можете да превключите на индивидуална проекция на линия, за да проектирате само хоризонтална или вертикална линия. 100% точно проектираните линии позволяват работа без грешки дори и на по-големи разстояния. Вградената функция за накланяне допълнително ви позволява да създавате диагонални лазерни линии, които са идеални за работа на стълбища.
Лазерените нивелири с кръстосани линии са не само изключително компактни и удобни, но са подходящи и за почти всяка задача. Дали за точно определяне на мястото на пробиване, или когато става въпрос за подравняване на снимки, кухненски рафтове и други предмети.

Виж като Решетка Списък

2 Артикула

Настрой низходяща посока
на страница
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени