Керамичен калорифер Trotec TDS 20 M

Цена 125,00 лв
Изчерпано количество
SKU
TDS 20 M
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз

2 години гаранция
Керамичен PTC нагревател
Многостепенен контрол на температурата с две степени на нагряване
Защита от прегряване
Вентилатор с термична защита
Топлина без конденз и консумация на кислород - идеална за отопление на закрити помещения
Издръжлив, здрав и тих
Лесен за транспортиране и експлоатация

Компактният керамичен калорифер TDS 20 M е идеален като мощен високоскоростен нагревател за бързо отопление на хладни помещения в преходния период или в особено студени дни. Независимо дали става въпрос за работилница, всекидневна или офис, комбинацията от здрава изработка и дискретен дизайн го прави подходящо във всички среди - и благодарение на топлоизолираната си дръжка за лесно пренасяне от едно място на друго.
Благодарение на гладко работещия вентилатор и голямата нагревателна повърхност можете да се възползвате и от приятен, хомогенен поток от горещ въздух без тяга - и това по принцип също по-тих. Като допълнителна функция за безопасност, интегрираният керамичен нагревателен елемент също увеличава стабилността на този вентилатор.
С две отделно превключващи се степени на отопление TDS 20 M може да бъде настроен на мощности от 1,5 kW или 3 kW, като по този начин гарантира приятна топлина в прохладни помещения, когато се комбинира с мощния си осев вентилатор.

Trotec PTC керамичните нагревателни елементи се характеризират не само с по-бързо поведение на нагряване в сравнение с конвенционалната технология с реотани. В резултат на метода възникват и разлики в поведението на нагревателните елементи.
Въпреки че термостатичното управление на двете устройства се осъществява от двупозиционен контролер за поддържане на избраната целева температура, съответното регулиране на температурата за устройства с нагревателни бобини е значително по-бавно и с по-големи отклонения от желаната целева температура. Причината за това са различните характеристики на токопроводимост на нагревателните елементи:
Ако токът тече през нагревателни реотани, те се затоплят, винаги до една и съща температура. За да се регулира желаната температура в помещението, подаването на електричество след това се прекъсва, при което намотката се охлажда и се активира отново по-късно от термостата, така че да се загрее напълно до следващото изключване при достигане на зададената целева температура.
Този процес води до значително по-големи колебания на температурата, отколкото при керамичните нагревателни елементи, тъй като те имат интегрирана саморегулация на температурата. Колкото по-горещи PTC стават, толкова по-голямо е тяхното съпротивление, при което по-малко ток може да тече през нагревателния елемент и съответно топлинната му мощност спада, което води до значително по-ниски температурни колебания и като цяло също така по-малко време за включване / изключване при работа с термостат.Поради тази причина керамичните нагреватели могат да произвеждат по-постоянни температури в помещенията за чувствителни към температурата производствени процеси, както и по-удобна работна среда.


Практически предимства:

Керамичен PTC нагревател
Многостепенен контрол на температурата с две степени на нагряване
Защита от прегряване
Вентилатор с термична защита
Топлина без конденз и консумация на кислород - идеална за отопление на закрити помещения
Издръжлив, здрав и тих
Лесен за транспортиране и експлоатация


Техническите харакеристики:

Степен мощност 1: 1,5 kW
Степен мощност 2: 3 kW
Поток на въздуха: 290 м³ / ч
Степени на издухване: 1
Захранване: 220 - 240 V / 50 Hz
Захранванщ кабел: интегриран (дължина 1,35 м)
Подвижност: преносим
Ниво на шум: 51 dB
Защита от прегряване: да
Тегло: 2.5 кг.a

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Керамичен калорифер Trotec TDS 20 M
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени