Конвектор с топлинни вълни Тротек TCH 2050 E

рейтинг:
100% of 100
Цена 245,00 лв
В наличност
SKU
4052138051207
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз
Или поръчай на телефон
02 492 5000
На цената на един градски разговор
0889 112 151
0876 700 054

Гарантирано немски качество!
До 2000 W отоплителна мощност за чиста топлина без конденз и мирис
2 нива на отопление (1200 W / 2000 W)
3D всестранна отоплителна система: комбинация от инфрачервено лъчение и топлина от конвекция
Висококачествена технология за нагряване на слюда със слюдени плочи
Автоматична работа, контролирана от термостат с избор на целева стойност между 15 °C и 35 °C
Автоматичен контрол на температурата
Показване на текущата стайна температура
Stop-DryAir: няма изсушаване на въздуха в помещението
Функция за наблюдение на замръзване
Функция таймер
IR дистанционно управление
ЛСД дисплей
Енергийно ефективна работа благодарение на автоматичното изключване при достигане на целевите стойности
Максимална безопасност благодарение на защитата от прегряване и накланяне
Лесен транспорт благодарение на дръжките и интегрираните ролки
Безшумно отопление

С топлинна мощност от 2000 вата, TCH 2050 E осигурява приятни температури в помещения до 24 m² или 60 m³

Конвектор с топлинни вълни TCH 2050 E

Моментно чувсто за топлина отвсякъде
Независимо дали като ефективна допълнителна отоплителна система или за рядко използвани, неотопляеми помещения - с нагревателя с топлинни вълни TCH 2050 E можете да се насладите на уютна моментална топлина през есента, зимата и дори през хладните пролетни дни. С топлинна мощност от 2000 вата, TCH 2050 E осигурява приятни температури в помещения до 24 m² или 60 m³ - идеални например за всекидневна, спалня, баня, детска стая, ваканционен апартамент, изба, стая за парти, офис , търговски стаи или във вашата зимна градина.

Перфектна комбинация от конвекционна топлина и инфрачервено лъчение
За разлика от много други отоплителни уреди или радиатори, нагревателят с топлинни вълни TCH 2050 E не излъчва топлина в помещението само от една посока. Вместо това, комбинацията от конвекционно отопление и инфрачервени нагревателни елементи от слюда гарантира, че отоплението е забележимо навсякъде. Освен това нагревателните елементи се нагряват особено бързо, така че можете да се насладите на топлината в рамките на няколко секунди. Най-добре е да поставите TCH 2050 E в средата на стаята, за да се възползвате от равномерното и бързо 3D разпределение на топлината. По-долу можете да прочетете повече за принципа на работа на нагревателя с топлинни вълни.

Термостатен контрол за висок комфорт и ниска консумация на енергия
С дистанционното управление и на интуитивната мембранна клавиатура, 2 нива на отопление (1200 вата и 2000 вата) могат да бъдат избрани бързо и лесно. Текущата стайна температура винаги се показва на LCD дисплея. За да ви позволи да регулирате оптимално отоплителната мощност на TCH 2050 E към вашата стайна температура, той има интелигентен контрол на температурата чрез термостат.

Просто въведете желаната целева стайна температура в диапазона от 15 °C до 35 °C. Нагревателят на топлинни вълни сега загрява стаята, докато се достигне предварително избраната температура и след това се изключва автоматично. Веднага щом се наложи повторно загряване, нагревателят се стартира отново автоматично, така че стайната температура да се поддържа постоянна. Тази процедура е особено ефективна и енергоспестяваща, тъй като нагревателят загрява само толкова, колкото е необходимо, за да осигури приятна и комфортна топлина.

ТИХА И БЕЗПРАХОВА ТОПЛИНА
Тъй като нагревателят с топлинни вълни Trotec не изисква вентилатор в сравнение с електрическите вентилаторни нагреватели, той не вдига прах в помещението. Това е особено приятно не само за страдащите от алергии и астматици. В допълнение, TCH 2050 E генерира топлината си напълно безшумно, така че се препоръчва за използване в спалнята, например. Това означава, че можете да спите спокойно и спокойно дори в много студени стаи, напр. когато прекарате първата си нощ в ваканционен дом, който не е бил използван от дълго време.

Функция на таймера - програмируемо включване и изключване
Също толкова удобен и енергоспестяващ е практичният 24-часов таймер на комфортния нагревател. При поискване устройството може да се включва или изключва напълно автоматично след регулируемо време (1-24 часа). Например, можете да настроите нагревателя в спалнята да се изключва автоматично, след като заспите. Или можете предварително да затоплите кухнята сутрин, за да можете да се насладите на кафето си, докато е още топло.

Функция за наблюдение на замръзване
За предпазване на неотопляеми помещения от прекомерно охлаждане и от щети, причинени от студ, TCH 2050 E може да се използва и за защита от замръзване. Вградената функция за наблюдение на замръзване гарантира, че стайната температура не пада под 5 °C. Това също така предотвратява замръзване на водопроводите и тръбите за отопление. По-специално зимни градини, оранжерии, гаражи и складови или избени помещения, които не са свързани към централна отоплителна система, могат да се поддържат без замръзване по този начин.

Безопасността на първо място
За безопасна работа на отопление, нагревателят с топлинни вълни е оборудван със защита от прегряване, която автоматично изключва уреда, ако има риск от натрупване на топлина. Стабилният нагревател също е добре защитен срещу случайно преобръщане, напр. от домашни любимци, невнимателни гости или лудуващи се деца, защото интегрираният превключвател незабавно деактивира TCH 2050 E, когато влезе в наклонено положение.

ПРИНЦИП НА РАБОТА НА НАГРЕВАТЕЛЯ ТОПЛИВНИ ВЪЛНИ TCH 2050 E
Със своята 3D отоплителна система, TCH 2050 E умело съчетава предимствата на конвектор и инфрачервен нагревател, за да осигури истинска всестранна топлина за по-малко от минута.

Ефективна технология за нагряване на слюда със слюдени плочи
3-слойните нагревателни плочи от слюда, изработени от естествена слюдена руда, генерират приятна инфрачервена лъчиста топлина за много кратко време, която, за разлика от конвенционалните лъчисти нагреватели, се излъчва не само от една посока, но едновременно отпред и отзад. Друго предимство на висококачествените нагревателни елементи от слюда е тяхното пълно и равномерно нагряване. Интензивната лъчиста топлина се генерира по цялата повърхност без загуба на мощност и без консумация на кислород.

Топлина за пълнене на помещение според принципа на слънцето
Инфрачервеното лъчение работи според естествения принцип на слънцето. Той загрява не въздуха, а повърхностите на предметите, които среща. Предметите съхраняват топлината и постепенно я връщат обратно в помещението, така че топлината да продължи да работи дори след изключване на нагревателя с топлинни вълни. Върху кожата инфрачервеното лъчение създава приятното усещане за естествена слънчева топлина.

Предимство: Приятната топлина действа незабавно и без време за стартиране в цялото помещение и не е необходимо да се транспортира от циркулиращия въздух в помещението.

Нарастваща топлина от конвекция за плюс в топлиннита мощност
В допълнение, топлият въздух също се издига нагоре от горещите нагревателни елементи от слюда. Това създава нежен въздушен поток, който разпределя топлината още повече в стаята. Този принцип се нарича конвекция.

Предимство: Заедно, инфрачервеното лъчение и конвекционната топлина се допълват взаимно, за да образуват триизмерна всестранна отоплителна система. Топлината, излъчвана нагоре, напред и назад, затопля равномерно цялото помещение. За бърза, комфортна топлина в цялата стая - точно в най-отдалечените ъгли.

ЗДРАВОСЛОВЕН ВЪТРЕШЕН КЛИМАТ Здравословно дишане с функцията Stop-DryAir
С TCH 2050 E вече не е нужно да се притеснявате за нагряване на въздух, който е твърде сух. За разлика от конвенционалните техники за отопление, при които отоплението неизбежно води до намаляване на влажността на стайния въздух, принципът на отопление с топлинни вълни поддържа съществуващата влажност в помещението, което трябва да се отоплява, на постоянно ниво. Уелнес топлина, за да дишате свободно!

Отличителен черен дизайн. Визуалният външен вид също играе важна роля, в края на краищата хладният черен нагревател с топлинни вълни често е фокусната точка на вашата стая. Висококачествената изработка и здравият ретро чар на черната метална решетка поставят поразителен дизайнерски акцент в атмосферата на стаята ви.

Подвижен, компактен и лесен за транспортиране
Благодарение на компактните си размери, интегрираните лесни за движение колела и практичните дръжки, нагревателят с топлинни вълни TCH 2050 E може да бъде преместен или пренесен от една стая в друга бързо и лесно. По този начин оставате гъвкави и можете да го използвате в офиса, в жилищни и бизнес помещения или например в уелнес зоната. Интегрираната навивка на кабела осигурява ред и предотвратява опасности от спъване по време на транспорт и съхранение.

Като цяло, термовълновият нагревател TCH 2050 E е не само убедително всестранно решение за отопление - неговите комфортни функции и отличителен дизайн го правят също идеалното решение за отопление за трите прохладни сезона.

Предимства:

Гарантирано немски качество!
До 2000 W отоплителна мощност за чиста топлина без конденз и мирис
2 нива на отопление (1200 W / 2000 W)
3D всестранна отоплителна система: комбинация от инфрачервено лъчение и топлина от конвекция
Висококачествена технология за нагряване на слюда със слюдени плочи
Автоматична работа, контролирана от термостат с избор на целева стойност между 15 °C и 35 °C
Автоматичен контрол на температурата
Показване на текущата стайна температура
Stop-DryAir: няма изсушаване на въздуха в помещението
Функция за наблюдение на замръзване
Функция таймер
IR дистанционно управление
ЛСД дисплей
Енергийно ефективна работа благодарение на автоматичното изключване при достигане на целевите стойности
Максимална безопасност благодарение на защитата от прегряване и накланяне
Лесен транспорт благодарение на дръжките и интегрираните ролки
Безшумно отопление

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Главна информация
Артикул номер 1.410.000.540
Капацитет на отопление
Ниво 1 [kW] 1.2
Ниво 2 [kW] 2
Електрически стойности
Мрежово свързване 230 V/50 - 60 Hz
Макс. входна мощност [W] 2000
Номинална консумация на ток [A] 8.7
Клас на защита I
Електрическа връзка
Щепсел за свързване CEE 7/7
Дължина на кабела [m] 1.2
Мобилност
Крака
Дръжка(и) за пренасяне/транспортиране
Колела
Размери
Дължина (включени крачета) [mm] 260
Ширина (включени крачета) [мм] 640
Височина (включени крачета) [mm] 660
Тегло без опаковката kg 5

Повече информация
ПомещениеОт 21 до 35 кв.м.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Конвектор с топлинни вълни Тротек TCH 2050 E
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени