Уплътнител за прозорци Trotec AirLock 100

Цена 42,00 лв
Изчерпано количество
SKU
4052138000212
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Намалява разходите
Увеличава ефективността на портативните климатици
Лесен за монтаж
Не е нужно да го демонтирате при затваряне на прозореца

Какво представлява AirLock 100? Тези, които го имат, биха казали, че това е просто нещо, от което се нуждаете, за да транспортирате топлия въздух от портативните климатици към външната страна на стаята, избата или къщата, без да се налага да правите дупка в стената от тухли или бетон.
И така, какво точно е AirLock 100? Е, като всички добри изобретения AirLock е просто гениален. На пръв поглед може да изглежда като гъвкава вентилационна тръба, която можете да прикрепите към портативният климатик, за да изсмуквате топлия въздух от помещението, в което го използвате, но по-отблизо ще разберете, че AirLock 100 е също така и здрав, водоотблъскващ материал с ниска стойност на задържане на топлина, който може да се монтира между прозорачна рамка и отворен прозорец, оставяйки ви с малък отвор, през който може да се постави вентилационната тръба.
Сега идва най-добрата част: не само AirLock 100 извежда топлия въздух, но и не позволява на външният въздух да влезе. AirLock 100 се вписва толкова плътно, че драматично намалява разходите и увеличава производителността, които нормално биха настъпили, когато тръбата е изкарана през прозореца и през него влиза външен въздух. Но това не е всичко: вече няма нужда да затворяте прозореца, когато има внезапен порой, защото AirLock 100 няма да остави дъжда или мухи, комари или други насекоми. Когато сте извън дома или вилата, просто затворете прозореца без да демонтирате AirLock 100.
AirLock 100 е подходящ за всички често използвани видове прозорци - независимо дали те се отварят наляво или надясно - с външен размер до 400 см.
Благодарение на спестяванията, които правите от възможността да оставите топлия въздух да излезе, без да оставите външен въздух да навлиза- и вредители през лятото - AirLock 100 многократно изплаща за стойноста си. Както казахме, просто гениален удар.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Уплътнител за прозорци Trotec AirLock 100
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени