Вентилатор-кула Trotec TVE 40 T

рейтинг:
100% of 100
Цена 290,00 лв
Изчерпано количество
SKU
4052138017463
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз

2 години гаранция
Мощност от 45W
Модерна, спестяваща място конструкция
Ниски експлоатационни разходи
6 скорости на вентилация
3 режима на работа: Нормална работа, естествен режим на вятъра и нощен режим
Автоматично въртене на 60 ° с функция за изключване
Функция таймер
LED дисплей и сензорен контролен панел
Инфрачервено дистанционно управление
Интегрирана дръжка за носене
Работа с ниско ниво на шум: макс. 57 dB (A)

Нашето здраве и благополучие също зависи от качеството на въздуха, който ни заобикаля. При високи температури и неблагоприятен въздух тялото и мозъка се изморяват и забавят функциите си. Те се нуждаят от свежест и прохлада! Вентилаторът-кула осигурява иновативно решение за забележително освежаване на кожата.

Убедителни аргументи в полза на използването на TVE 40 T

Най-съвременна технология за охлаждане, която се помещава в компактен дизайн

Тънък, ефективен и елегантен: Като такъв вентилаторът кула от серията TVE хармонично се интегрира във всяка съвременна среда на живот - в дома или офиса. Дори и с изключено захранване, то все още носи свежест в стаята. Но TVE 40 T е не само визуално привлекателна; Качеството, производителността и технологията са също толкова впечатляващи. За разлика от вентилаторите, оборудвани с ротори, тук въздушният поток се генерира от перка, която се върти вътре в устройството. Вертикалната ос позволява спестяване на пространство. Тъй като въздухът се изпуска по цялата височина на устройството, устройството осигурява постоянен, широк въздушен поток, водещ до чувствително увеличено усещане за освежаване.

Предимства в сравнение с конвенционалните вентилатори:

Охлаждащият въздушен поток, изпускан по цялата височина на устройството за по-голям охлаждащ ефект.
Идеален за снабдяване с необходимият освежителен въздух на бюро или маса. Намален риск от злополуки в домакинствата с деца и животни: Като се сбогувате с въртящите се външни перки.

Свежестта се разнася из стаята

TVE 40 T осигурява правилната доза вентилация за всяко изискване

С шест степени на вентилатора TVE 40 T може да създаде освежаване по всякакви индивидуални потребности. Бързо и лесно. Насочен към определено място, линейният въздушен поток може да бъде много приятен. Но всеки, който предпочита алтернативния въздушен поток, трябва да използва механизма за завъртане до 60 °. По този начин свежият въздух може бързо да бъде разпределен в цялата стая.

Охлаждане денонощно

Подходящ режим на работа за всяко време на деня

Изключително мобилният вентилатор TVE 40 T може да осигури желания охлаждащ ефект по всяко време. Със своите различни режими на работа, вентилаторът съчетава три устройства в един тънък, стилен корпус. При нормална работа вентилаторът работи постоянно, надеждно циркулира въздуха във всекидневните и работните помещения. Гаранция за приятен климат в стаята по всяко време! В нощния режим с нисък шум вентилаторът първоначално работи с по-висока интензивност, за да осигури желаната свежест. След известно време вентилацията автоматично намаля мощността, така че TVE 40 T излъчва само лек бриз през нощта.

Интелигентната функция за автоматично включване / изключване спестява време и пари

Връщайки се у дома след дълъг, горещ ден на работа - кой не би искал да се отпусне на дивана в охладена дневна? Струва си малко подготовка. Вентилаторът-кула TVE 40 T се грижи своевременно за приятен въздух в помещението. С лесно създадената настройка на устройството операцията започва автоматично след определен брой часове. Но функцията таймер може да се използва и в обратния случай. Вие избирате определен брой часове, след което устройството се изключва автоматично.

Изплаща се бързо: Охлаждането, осигурено от вентилатора - кула, е изключително икономично, за разлика от постоянно инсталираната климатична система. И работи почти толкова ефективно. TVE 40 T също има изключително ниски разходи за консумация, тъй като устройството, работещо на 45W, не използва хладилни компресори.

Разопаковайте устройството и го свържете към електрическата мрежа - това е всичко! TVE 40 T се доставя напълно предварително сглобен и готов за работа. Със своя привлекателен, съвременен дизайн тънък и елегантен модел, оборудван със сигурна, солидна основа и вградена дръжка за носене, се вписва красиво с почти всяка среда. Компактните размери и леко тегло от само 5,5 кг правят вентилатора подходящ за мястото, където е необходим!

Практически предимства:

Мощност от 45W
Модерна, спестяваща място конструкция
Ниски експлоатационни разходи
6 скорости на вентилация
3 режима на работа: Нормална работа, естествен режим на вятъра и нощен режим
Автоматично въртене на 60 ° с функция за изключване
Функция таймер
LED дисплей и сензорен контролен панел
Инфрачервено дистанционно управление
Интегрирана дръжка за носене
Работа с ниско ниво на шум: макс. 57 dB (A)


Техническа характеристика:

Скорости на вентилатора: 6
Въртене: 60 °
Захранващо напрежение: 220-240 V / 50 Hz
Вход: 45W
Ниво на шум: 57 dB (A)
Дължина на кабела: 1,5 м
Размери (Д x Ш x В): 325 x 325 x 1.111 мм
Тегло: 5,6 кг
Цвят: Бял

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вентилатор-кула Trotec TVE 40 T
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени