Вентилаторна печка - духалка Тротек TFH 2000 E

Цена 158,00 лв
Изчерпано количество
SKU
4052138048993
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Комбинирано устройство 2 в 1: Печка и вентилатор
До 2000 W мощност за бърза и комфортна топлина
Оптимална циркулация на топлината чрез турбо въртяща се технология
Широко разпределение на топъл въздух
Гъвкаво за употреба през летните и зимните месеци
2 степени на отопление (1.200 W / 2.000 W)
2 степени на охлаждане - функция на вентилатора
Контрол на температурата от 18 ° C до 30 ° C
Автоматично изключване при достигане на зададената температура
Защита от прегряване и вградена защита при накланяне в долната част на устройството
Особено тихо
LED дисплей
Предпазна стойка

Вентилаторната печка TFH 2000 E е поредната иновация на Тротек катп се представя с красив дизайн и оборудвана с най-съвременна технология. Създава приятно усещане за добър климат в модерния си дизайн: мощен нагревател и вентилатор с нисък шум. Досега се нуждаехте от две отделни устройства, за да избегнете изпотяване през лятото и да се насладите на приятно топли вечери у дома през зимата. С многофункционалното устройство 2 в 1 TFH 2000 E ще спестите не само пари и пространство - освен това ще се възползвате от максимален комфорт.

За всеки сезон: Вентилаторна печка през зимата, вентилатор през лятото

Технологията турбоспин (турбинно въртене) при мощност до 2000 вата мощен нагревател с две нива на отопление (1200 W / 2000 W) осигурява приятна топлина, както и бързо и равномерно разпределение на топлината в студени дни през зимата или в преходния период, когато не е достатъчно топло в собствения ви дом, офис или вила. Това, което конвенционалните електрически нагреватели не могат да направят, е обичайна практика за TFH 2000 E: поддържането на равномерна стайна температура, без температурни разлики и неотоплени части от помещението.

В допълнение към тази енергоспестяваща отоплителна технология, уредът има и турбинен режим на вентилация с две ръчно избираеми степени, така че винаги да имате под ръка уред, който да ви разхлади в горещите летни дни. Приятният въздушен поток на TFH 2000 E с капацитет до 277 м³ / ч прекарва два пъти повече въздух в помещението от конвенционалния вентилатор със същата мощност без турбо въртяща се технология.

Принципът на турбоспин: Завъртане на въздушният поток

Знаете ли проблема? В апартаменти с високи тавани, задушни пространства или открити пространства топлият въздух за отопление не достига до всеки ъгъл на стаята, оставяйки неприятни неотоплени части на помещението. В същото време постоянно инсталираната отоплителна система работи с пълна скорост, стайният термостат показва уютна стайна температура от 23 ° C и въпреки това краката ви все още замръзват. Причината за тези колебания на температурата в помещението е недостатъчната циркулация на въздуха. Затопленият въздух не достига до пода. Равномерното разпределение на топъл въздух, не се получава.

Имаме решение! TFH 2000 E генерира равномерна циркулация на въздуха със своята турбо въртяща се технология в цялата стая. Въздухът в помещението се индуцира насочено, разширява се чрез специално оформени остриета в предната спирала и се компресира чрез оптимизиран за потока мрежов водач като спираловиден въздушен поток. В сравнение с конвенционалните вентилаторни печки, принципът на турбо въртене осигурява забележимо по-високо пропускане на въздух и висока консистенция.

ПЕРФЕКТНИЯТ КЛИМАТ ЗА СТАЯ ЗА ВСЕКИ СЕЗОН

Отопление през зимата: Технологията на турбо въртене на TFH 2000 E гарантира бързо и равномерно отопление на помещенията в студени дни. Двуетажни апартаменти, които трябва да се отопляват повече през зимата поради по-големите си повърхности и стълби, се възползват по-специално от циркулацията на топлия въздух на всички нива. Комбинираното устройство TFH 2000 E може да се използва както като допълнителен нагревател с функция за отопление, така и като вентилатор, например за разпределяне на топлина от камина в стаята.

Охлаждане през лятото: Двустепенният вентилатор на TFH 2000 E осигурява приятно охлаждане. Свежият бриз се забелязва навсякъде в стаята. Съвети: поставете TFH 2000 E в спалнята пред отворения прозорец и издухайте топлината от стаята със светкавична скорост. Свежият въздух във всички зони на помещението гарантира спокоен сън. TFH 2000 E е идеален и за подпомагане на работа на климатик. Вентилаторът разпределя охладения въздух върху голяма площ в помещението и по този начин повишава ефективността на охлаждане на климатика.

ПРАКТИЧНИ И БЕЗОПАСНИ

Вентилаторната печка TFH 2000 E завладява с ясната си естетика и дизайн, моделиран по формата на високоефективна турбина. Разбира се, функционалният дизайн убеждава и в практическата употреба.

Изключително компактният TFH 2000 E може да се използва навсякъде, където ви е нужен. Компактните му размери не заемат място в помещението. Независимо дали е поставен на пода, на масата или в средата на стаята - TFH 2000 E е привличащ вниманието. С транспортната дръжка в задната част на устройството и с лекото си тегло 2 кг. устройството може да бъде преместено нагоре и надолу за нула време. Където и да се нуждаете от благоразположение, топлина или освежаващ бриз, просто го вземете със себе си. В офиса, в спалнята, във всекидневната, в работилницата и др.

Сертифицирана безопасност за цялото семейство

Особено малки деца обичат да схващат нещата чрез докосване. Освен това кучетата или котките обичат да вкарват носовете си в нови неща, докато търсят игри и приключения. Затова е добре да знаете, че здравият пластмасов корпус на TFH 2000 E не се нагрява дори при най-висока температура. Защитата от прегряване на TFH 2000 E гарантира допълнителна безопасност. Ако устройството е прекалено горещо или се преобърне, защитата изключва нагревателя.

Регулируема целева температура с функция за пестене на енергия

Насладете се на оптимално регулирани температури с термостатно контролираната автоматична работа на нагревателя на вентилатора и се грижете за важните неща в живота. Индивидуалният предварителен избор на температура може да бъде направен на стъпки през 4 градуса от 18 ° C до 30 ° C чрез контролния панел. След като бъде настроен, нагревателя поема контрола на температурата. Когато се достигне желаната целева температура, нагревателят ще се изключи, докато не е необходимо повторно нагряване. Това е не само удобно, но също така забележимо намалява консумацията на енергия и намалява сметките ви.

Лесна работа с функция на запаметяване

Всички функции и настройки удобно се нагласят чрез вградения LED дисплей. Практически: След изключване устройството запомня последния зададен режим на работа и температура и автоматично се рестартира с предишните настройки, когато бъде включен отново.

Практически предимства:

Комбинирано устройство 2 в 1: Печка и вентилатор
До 2000 W мощност за бърза и комфортна топлина
Оптимална циркулация на топлината чрез турбо въртяща се технология
Широко разпределение на топъл въздух
Гъвкаво за употреба през летните и зимните месеци
2 степени на отопление (1.200 W / 2.000 W)
2 степени на охлаждане - функция на вентилатора
Контрол на температурата от 18 ° C до 30 ° C
Автоматично изключване при достигане на зададената температура
Защита от прегряване и вградена защита при накланяне в долната част на устройството
Особено тихо
LED дисплей
Предпазна стойка


Техническа спецификация:

Отоплителна мощност [kW]: 1.2/2
Работен режим: 0-35 [° С]
Степени на вентилатора: 2
Ниво на шум:  Разстояние 1 м [dB (A)] 53
Функция за безопасност
Защита от прегряване
Размери (ДхШхВ) мм: 185х255х250
тегло: 2 кг.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вентилаторна печка - духалка Тротек TFH 2000 E
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Copyright © 2021 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени