Вентилаторна печка - духалка Тротек TFH 2000 E

Промо цена 125,00 лв Стара цена 158,00 лв
Изчерпано количество
SKU
4052138048993
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Комбинирано устройство 2 в 1: Печка и вентилатор
До 2000 W мощност за бърза и комфортна топлина
Оптимална циркулация на топлината чрез турбо въртяща се технология
Широко разпределение на топъл въздух
Гъвкаво за употреба през летните и зимните месеци
2 степени на отопление (1.200 W / 2.000 W)
2 степени на охлаждане - функция на вентилатора
Контрол на температурата от 18 ° C до 30 ° C
Автоматично изключване при достигане на зададената температура
Защита от прегряване и вградена защита при накланяне в долната част на устройството
Особено тихо
LED дисплей
Предпазна стойка

Вентилаторната печка TFH 2000 E е поредната иновация на Тротек катп се представя с красив дизайн и оборудвана с най-съвременна технология. Създава приятно усещане за добър климат в модерния си дизайн: мощен нагревател и вентилатор с нисък шум. Досега се нуждаехте от две отделни устройства, за да избегнете изпотяване през лятото и да се насладите на приятно топли вечери у дома през зимата. С многофункционалното устройство 2 в 1 TFH 2000 E ще спестите не само пари и пространство - освен това ще се възползвате от максимален комфорт.

За всеки сезон: Вентилаторна печка през зимата, вентилатор през лятото

Технологията турбоспин (турбинно въртене) при мощност до 2000 вата мощен нагревател с две нива на отопление (1200 W / 2000 W) осигурява приятна топлина, както и бързо и равномерно разпределение на топлината в студени дни през зимата или в преходния период, когато не е достатъчно топло в собствения ви дом, офис или вила. Това, което конвенционалните електрически нагреватели не могат да направят, е обичайна практика за TFH 2000 E: поддържането на равномерна стайна температура, без температурни разлики и неотоплени части от помещението.

В допълнение към тази енергоспестяваща отоплителна технология, уредът има и турбинен режим на вентилация с две ръчно избираеми степени, така че винаги да имате под ръка уред, който да ви разхлади в горещите летни дни. Приятният въздушен поток на TFH 2000 E с капацитет до 277 м³ / ч прекарва два пъти повече въздух в помещението от конвенционалния вентилатор със същата мощност без турбо въртяща се технология.

Принципът на турбоспин: Завъртане на въздушният поток

Знаете ли проблема? В апартаменти с високи тавани, задушни пространства или открити пространства топлият въздух за отопление не достига до всеки ъгъл на стаята, оставяйки неприятни неотоплени части на помещението. В същото време постоянно инсталираната отоплителна система работи с пълна скорост, стайният термостат показва уютна стайна температура от 23 ° C и въпреки това краката ви все още замръзват. Причината за тези колебания на температурата в помещението е недостатъчната циркулация на въздуха. Затопленият въздух не достига до пода. Равномерното разпределение на топъл въздух, не се получава.

Имаме решение! TFH 2000 E генерира равномерна циркулация на въздуха със своята турбо въртяща се технология в цялата стая. Въздухът в помещението се индуцира насочено, разширява се чрез специално оформени остриета в предната спирала и се компресира чрез оптимизиран за потока мрежов водач като спираловиден въздушен поток. В сравнение с конвенционалните вентилаторни печки, принципът на турбо въртене осигурява забележимо по-високо пропускане на въздух и висока консистенция.

ПЕРФЕКТНИЯТ КЛИМАТ ЗА СТАЯ ЗА ВСЕКИ СЕЗОН

Отопление през зимата: Технологията на турбо въртене на TFH 2000 E гарантира бързо и равномерно отопление на помещенията в студени дни. Двуетажни апартаменти, които трябва да се отопляват повече през зимата поради по-големите си повърхности и стълби, се възползват по-специално от циркулацията на топлия въздух на всички нива. Комбинираното устройство TFH 2000 E може да се използва както като допълнителен нагревател с функция за отопление, така и като вентилатор, например за разпределяне на топлина от камина в стаята.

Охлаждане през лятото: Двустепенният вентилатор на TFH 2000 E осигурява приятно охлаждане. Свежият бриз се забелязва навсякъде в стаята. Съвети: поставете TFH 2000 E в спалнята пред отворения прозорец и издухайте топлината от стаята със светкавична скорост. Свежият въздух във всички зони на помещението гарантира спокоен сън. TFH 2000 E е идеален и за подпомагане на работа на климатик. Вентилаторът разпределя охладения въздух върху голяма площ в помещението и по този начин повишава ефективността на охлаждане на климатика.

ПРАКТИЧНИ И БЕЗОПАСНИ

Вентилаторната печка TFH 2000 E завладява с ясната си естетика и дизайн, моделиран по формата на високоефективна турбина. Разбира се, функционалният дизайн убеждава и в практическата употреба.

Изключително компактният TFH 2000 E може да се използва навсякъде, където ви е нужен. Компактните му размери не заемат място в помещението. Независимо дали е поставен на пода, на масата или в средата на стаята - TFH 2000 E е привличащ вниманието. С транспортната дръжка в задната част на устройството и с лекото си тегло 2 кг. устройството може да бъде преместено нагоре и надолу за нула време. Където и да се нуждаете от благоразположение, топлина или освежаващ бриз, просто го вземете със себе си. В офиса, в спалнята, във всекидневната, в работилницата и др.

Сертифицирана безопасност за цялото семейство

Особено малки деца обичат да схващат нещата чрез докосване. Освен това кучетата или котките обичат да вкарват носовете си в нови неща, докато търсят игри и приключения. Затова е добре да знаете, че здравият пластмасов корпус на TFH 2000 E не се нагрява дори при най-висока температура. Защитата от прегряване на TFH 2000 E гарантира допълнителна безопасност. Ако устройството е прекалено горещо или се преобърне, защитата изключва нагревателя.

Регулируема целева температура с функция за пестене на енергия

Насладете се на оптимално регулирани температури с термостатно контролираната автоматична работа на нагревателя на вентилатора и се грижете за важните неща в живота. Индивидуалният предварителен избор на температура може да бъде направен на стъпки през 4 градуса от 18 ° C до 30 ° C чрез контролния панел. След като бъде настроен, нагревателя поема контрола на температурата. Когато се достигне желаната целева температура, нагревателят ще се изключи, докато не е необходимо повторно нагряване. Това е не само удобно, но също така забележимо намалява консумацията на енергия и намалява сметките ви.

Лесна работа с функция на запаметяване

Всички функции и настройки удобно се нагласят чрез вградения LED дисплей. Практически: След изключване устройството запомня последния зададен режим на работа и температура и автоматично се рестартира с предишните настройки, когато бъде включен отново.

Практически предимства:

Комбинирано устройство 2 в 1: Печка и вентилатор
До 2000 W мощност за бърза и комфортна топлина
Оптимална циркулация на топлината чрез турбо въртяща се технология
Широко разпределение на топъл въздух
Гъвкаво за употреба през летните и зимните месеци
2 степени на отопление (1.200 W / 2.000 W)
2 степени на охлаждане - функция на вентилатора
Контрол на температурата от 18 ° C до 30 ° C
Автоматично изключване при достигане на зададената температура
Защита от прегряване и вградена защита при накланяне в долната част на устройството
Особено тихо
LED дисплей
Предпазна стойка


Техническа спецификация:

Отоплителна мощност [kW]: 1.2/2
Работен режим: 0-35 [° С]
Степени на вентилатора: 2
Ниво на шум:  Разстояние 1 м [dB (A)] 53
Функция за безопасност
Защита от прегряване
Размери (ДхШхВ) мм: 185х255х250
тегло: 2 кг.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вентилаторна печка - духалка Тротек TFH 2000 E
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени