Пречиствател за въздух MeacoClean CA-HEPA 119 x 5

Цена 998,00 лв
В наличност
SKU
CA-HEPA 119 x 5
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз
Или поръчай на телефон
02 492 5000
На цената на един градски разговор
0889 112 151
0876 700 054

Премахва алергените от въздуха
Многоетапно пречистване на въздуха
Индикатор за смяна на филтъра
Автоматично се настройва спямо нивото на замърсяване във въздуха
Работи в помещения до 198m³
Пречиствател на въздуха за подобряване на качеството на живот

С новите пречистватели на въздуха MeacoClean се опитваме да променим начина, по който Европа гледа въздушните пречистватели и как те се продават. Няма съмнение, че пречиствателите на въздуха могат да помогнат на страдащите от алергии, но твърде често хората купуват грешната машина и в крайна сметка са разочаровани. С програмата MeacoClean се стремим да направим избора на правилния пречиствател на въздуха лесен, точно по същия начин, както при изсушителите.
Експертна оценка на Slinky Studio - "Чудесно за пречистване на въздуха при тежки сценарии за почистване, а също и за офиси и домове, където алергиите или замърсяването са постоянна грижа".

Първо проверете алергията си
За да изберете правилния пречиствател на въздуха, трябва да знаете две неща, първо това, на което сте алергични, и второ кубичен въздушен обем на помещението, което искате да почистите. Това е мястото, където изборът на пречиствател на въздуха обикновено се обърква за крайните потребители, те не съвпадат с алергията за филтъра и след това купуват пречиствател на въздуха, който е твърде малък за тяхната стая и не може да почиства въздуха.

Второ Проверете размера на стаята си
По отношение на размера на помещението през MeacoClean CA-HEPA 119x5 може да се движи до 595 m3 въздух на час. Колкото по-често въздухът от стаята ви минава през пречиствателя на въздуха всеки час, толкова по-чист ще стане въздухът. Ако симптомите Ви са леки, тогава три пъти на час ще се оправи, пет пъти на час ще дадат по-добри резултати, а ако алергията ви е тежка, трябва да се използва седем или осем пъти на час. Таблицата по-долу ви дава указания за размерите на помещенията, които MeacoClean CA-HEPA 119x5 може да пречисти за вас.

Брой на смяна на въздуха на час и размер на стаята
3            4            5            6          7          8
198m3   149m3   119m3   99m3   85m3   74m3

Повечето хора завършват с пречиствател на въздуха, който е твърде малък за тяхната стая и с филтър, който не почиства правилните алергени от въздуха. Използването на горната таблица ще гарантира, че ще получите правилния пречиствател на въздуха, за да постигнете реална промяна в качеството си на живот.

Ако размерът на стаята ви е по-голям от горния, по-подходящо би било по-голямото ни устройство от MeacoClean CA-HEPA 119x5.

CADR рейтинг
Друг начин за сравняване на пречиствателите на въздуха е да разгледате техния CADR рейтинг.

Оценка на скоростта на доставка на чист въздух
Дим     Прах     Полени
282       310        340
CADR е уважаван, независим, международно признат стандарт за изпитване. Горните лабораторни резултати показват колко ефективен е пречиствателят на въздуха при почистването на въздуха. Използвайте тези цифри, за да сравните MeacoClean с други пречистватели на въздуха като част от процеса на вземане на решения. Когато проучвате въпроса за скоростта на въздушния поток, за да видите колко пъти в час въздухът ще премине през пречиствателя на въздуха и ако те използват въглен, запитайте колко въглен е във филтъра, нашият пречиствател 119x5 използва 130 грама подобрен кокосов въглен ( не всички въглени са толкова ефективни, колкото кокосовите).

Как работи MeacoClean
Пречиствателите на въздуха MeacoClean използват усъвършенствана многоетапна система за пречистване на въздуха.
Първо филтърът премахва големи частици във въздуха.
На второ място, истинският HEPA филтър премахва частиците от въздуха с размер само 0,3 микрона (по-малък, отколкото може да види окото)
Трето, подобреният въглен филтър премахва миризмите.
Четвърто, комбинираното ултравиолетово и фотокаталитично оксидирано усилено титанов диоксид (PCO) се комбинират, за да унищожат вирусите, микробите и бактериите.
Накрая йонизаторът помага да се неутрализират частиците прах.

Довършителни щрихи
Пречиствателят на въздух MeacoClean CA-HEPA 119x5 има функции за докосване на перото, които променят настройките като с магия, докато плъзнете пръстите си върху панела. Индикаторът за смяна на филтъра ще ви каже кога да подмените комплекта филтър (приблизително на всеки 6 месеца).
Усъвършенстваният въглен филтър съдържа 450g +/- 20g въглен за превъзходно отстраняване на миризми. Усъвършенстваните филтри с въглен и HEPA имат гумен уплътнителен уплътнител, който гарантира, че въздухът не може да премине през пречиствателя на въздуха, без да се почиства.
Гамата MeacoClean е проектирана да ви предложи превъзходно решение за почистване на въздуха за вашите алергични проблеми на достъпна и разумна цена. Можете да си купите сейфа MeacoClean CA-HEPA 119x5, знаейки, че купувате пречиствател на въздуха, който наистина ще промени реално качеството на живота ви.

Практически предимства:

Премахва алергените от въздуха
Многоетапно пречистване на въздуха
Индикатор за смяна на филтъра
Автоматично се настройва спямо нивото на замърсяване във въздуха
Работи в помещения до 198m³
Пречиствател на въздуха за подобряване на качеството на живот


Техническа спецификация:

CADR Rating Дим - 282 / Прах - 310 / Полен - 340
За помещения с площ от 74 до 198 м³
Консумация на енергия 70W
Ниво на шума 29/45/57/62dB
Въздушен поток (номинален) 595/365/160m³/ час
Индикатор за заместване на филтъра: Да
Таймер за изключване 2/4/8 часa
Живот на ултравиолетовата лампа: 10 000 часа
Ултравиолетова светлина: 254 нанометра
Захранване 220 - 240V / 50Hz
Размери (В х Ш х Д) мм 680 x 445 x 238мм
Тегло: 8,3 кг

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пречиствател за въздух MeacoClean CA-HEPA 119 x 5
Вашият рейтинг

Няма свързани статии

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени