Дизайнерски влагоабсорбатор и пречиствател на въздух TROTEC TTK 64 HEPA

Цена 549,00 лв
В наличност
SKU
4052138109083
Безплатна доставка за поръчки над 100лв, до офис на Спиди
14 дни право на връщане
Проверка преди приемане
Плащане при получаване
При дефект в периода на връщане, куриерските разходи са за наша сметка
Гаранционен и извънгаранционен сервиз
Или поръчай на телефон
02 492 5000
На цената на един градски разговор
0889 112 151
0876 700 054

3 Години Гаранция!! Директен вносител!

Безплатна доставка до офис на СПИДИ или до Вашия дом!!

Кажете стига на мухъла, влагата и изпотените стъкла

Най-продаваната серия влагоуловители в Европа! С всеки влагоуловител можете да се възползвате от отлично съотношение цена-качество от водещ Немски производител.
Сушете прането през зимата много евтино и без намачкване! Мобилен, тих, практичен и елегантен - просто го включете! Изключително икономичен! Без таблетки!

Подходящ за помещения с размери до: 50 m² / 125 m³

Насладете се на чист въздуха на закрито. Снабдени с две технологии за трайно подобряване на качеството на въздуха, комбинираните устройства елиминират нездравословната влага в жилищни и бизнес помещения, офиси, магазини, неотопляеми зимни градини, мазета и гаражи. Освен това въздухът в помещението се пречиства в интегрирания HEPA филтър и се отстраняват 95 процента от патогенни бактерии и вируси, спори на плесени, полени, домашен прах, фин прах, алергени и други замърсители. Защитете Вас, Вашето семейство, близки и приятели. Забележимо облекчение, особено за страдащите от алергии и домашен прах.

Дизайнерски Влагоуловител и пречиствател на въздух TTK 64 HEPA

За здравословен въздух в помещенията: Комбиниран 24 литров влагоуловител с HEPA пречиствател на въздуха (95% ефективност) за защита от мухъл, вируси, прах, полени и алергени

Силна производителност: комбиниран 24 литров влагоуловител и HEPA пречиствател на въздух (95% ефективност на филтъра)

Поемете дълбоко въздух вкъщи или на работа и живейте и работете по-здравословно с оптимално влажен и HEPA-пречистен въздух - многофункционалните дизайнерски влагоуловители TTK 64 HEPA и TTK 27 HEPA правят това възможно по изключителен начин. Вътре устройствата, които се различават само по стойностите на техническите си характеристики, директно комбинират няколко технологии за почистване, изсушаване и подобряване на качеството на въздуха в жилищни и бизнес среди, офиси, магазини, неотопляеми зимни градини, мазета и гаражи. Заедно с регулирането на влажността, въздухът в помещението се пречиства в двустепенната HEPA филтърна система и 95 процента се освобождава от патогенни бактерии / вируси, спори на плесени, цветен прашец, домашен прах, фин прах, алергени и други замърсители. Защита на здравето за всички в стаята, която е необходима не само във времена на пандемии, но и забележимо облекчение за страдащите от алергии и хора с алергия към домашен прах. Влагоуловителите се предлагат в елегантен, тънък дизайн и с елегантно структурирана повърхност в две версии и размери на устройството.

Повече за TTK 64 HEPA

Управляван от хигростат, автоматично изсушаване с целеви предварителен и избор на желаната влажност (30% до 80%), цифрови сензори за качество на въздуха, четири работни режима, включително нощен режим и двустепенна вентилация, гарантират удобно и ефективно изсушаване и пречистване на въздуха. За продължителна употреба без надзор, устройството със защита от преливане има връзка за маркуч отзад, така че кондензатът, извлечен от въздуха, може лесно да се източи с опцията за дренаж. Цветният LED дисплей, който показва състоянието на качеството на въздуха в помещенията в три цвята (син, зелен, червен), е практичен и упростен начин, с който може да следите нивото на влажност. Освен това влагоуловителят предоставя точна информация за текущата влажност, предварително зададената целева влажност и оставащите работни часове, когато 24-часовият таймер е активиран за включване и изключване с контролирано време.

От въздуха в помещението не можете да разберете дали е твърде влажно или замърсено с патогени. Ако спорите на мухъл или вирусите са невидими във въздуха, това обикновено става забележимо едва когато е твърде късно.

Стаен влагоуловител TTK 64 HEPA вижда това, което е невидимо за човешкото око. Неговите цифрови сензори за влажност непрекъснато измерват влажността на въздуха в помещението. Предният цветен LED дисплей за текущата влажност в помещението е практичен:

Син: Показва, че влажността е твърде суха под 50%
Зелено: Показва оптимална влажност между 50 до 70%
Червено: Показва, че влажността е твърде висока над 70%

Пречистеният и обезвлажнен въздух в помещението прави разликата

Човек вдишва и издишва между 10 000 и 20 000 литра въздух на ден. Ако въздухът е твърде влажен или замърсен със замърсители или патогени, това натоварва имунната ни система и води до респираторни инфекции и заболявания. Обзавеждането, мебелите и строителната тъкан също могат да бъдат повредени от прекомерно висока влажност (> 60 процента).

Комбинирана защита срещу влага и патогени

Поверете защитата от рискове за здравето във въздуха и наблюдението на качеството на въздуха в помещението лесно и удобно на стаен влагоуловител TTK 64 HEPA с високоефективна технология за пречистване на въздуха HEPA. Със своята изгодна комбинация от технология за пречистване и изсушаване на въздуха, универсалният уред надеждно предотвратява образуването на нездравословни гнезда на влага и свързаните с тях проблеми с влагата ,като петна от мухъл и влага. Въздухът в стаята е освободен от натоварени с вируси аерозоли, вируси (напр. SARS-CoV-2, вируси и грип), бактерии, спори на плесени, фин прах, домашен прах, животински косми и други замърсители във въздуха в двойна филтърна система, състояща се от предварителен(основен) филтър и високоефективен HEPA филтър. Освен това намалява растежа на прахови акари и алергени. Чиста работа.

Функция за автоматично рестартиране

С функцията за автоматично рестартиране (или функцията за памет) устройството се рестартира след непланирано изключване поради прекъсване на захранването с предварително избраната настройка на зададен процент на влажност и степен за работа на вентилатора веднага щом захранването е налично отново.

Цялостното решение за здравословно жизнено пространство

Общото между визуално привлекателните изсушители/пречистватели на въздух 2-в-1 TTK 64 HEPA и TTK 27 HEPA са техните широки функции за комфорт, високо ниво на удобство при работа и приятно ниско ниво на шум, което означава, че освежителите за въздух са също се препоръчва за използване в среди, чувствителни към шум.

Автоматично изсушаване, контролирано от хигростат: При автоматично контролирано от хигростат изсушаване, TTK 64 HEPA работи непрекъснато, докато се достигне желаната стойност на влажност. Това може да бъде зададено между 30% и 80% на стъпки от 5%. След това компресорът се изключва сам. Ако целевата стойност бъде превишена отново, устройството се активира автоматично. По този начин TTK 64 HEPA винаги осигурява оптимална влажност на помещението според вашите нужди.

Продължителна работа: Кондензираната вода по стените, върху стъклените повърхности или студените мостове с недостатъчна вентилация са често срещани причини за увреждане от влага, но също и когато водата проникне отвън през недостатъчно изолирана стена или в мазето по време на наводнения и силни дъждове. TTK 64 HEPA има мощна постоянна работа, за да поддържа такива среди сухи в дългосрочен план. В този режим на работа стайният въздух се изсушава постоянно с максимална мощност.

Нощен режим: Лошото качество на въздуха, причинено от прекомерна влажност, неприятни миризми или задушен въздух, може буквално да ви лиши от съня. В нощен режим TTK 64 HEPA почиства и изсушава въздуха с нежен въздушен поток и затъмнен контролен панел. За спокоен сън, за да заредите батериите си.

Функция за сушене на пране: Режимът на сушене на пране се препоръчва за нежно сушене на пране на въздух. Функцията за сушене на пране (или режим на сушене на текстил - SuperDry) е сравнима с традиционното сушене на въздух на открито. Изсушителите като TTK 64 HEPA предлагат предимството, че прането се суши също толкова нежно, както в природата.

24-часов таймер: Има основателни причини да включите или изключите TTK 64 HEPA след определен брой часове. Комбинираното изсушаване и почистване на въздуха се препоръчва в спалнята за добър нощен сън – от друга страна, уредът не трябва да работи през деня, когато сте далеч от къщата, няма проблем, настройте уреда с таймера, за да се включва и изключва в удобно за Вас време. По същия начин изсушаването и почистването на въздуха в офиса или на работното място са необходими само през работно време. За тези и други сценарии на приложение TTK 64 HEPA има програмируем 24-часов таймер, с който времето за работа може да бъде предварително зададено на стъпки от 1 час.

Оптически и технически убедителният изсушител на въздуха TTK 64 HEPA регулира влажността до здравословно ниво и предпазва от вируси, бактерии, спори на мухъл и други замърсители във въздуха благодарение на HEPA филтрацията.

Ползи за практиката:

Комбиниран изсушител с HEPA пречиствател на въздух (95% ефективна HEPA филтрация на бактерии, вируси, цветен прашец, фин прах, прахови акари, спори на плесен и други алергени и замърсители)
Автоматично обезвлажняване, контролирано от хигростат с предварителен избор на целева стойност между 30 и 80% на стъпки от 5%.
Щом се достигне желаното ниво на влажност, компресорът се изключва сам. Вентилаторът преминава през него. Ако лимита бъде надвишен, устройството се активира автоматично
Подходящ за помещения до 50 m² / 125 m³
Ефективност на изсушаване макс. 24 литра / 24 часа
Дисплей за качеството на въздуха с цветен LED
Показване на относителната влажност
Непрекъсната работа за постоянно изсушаване в необслужвани помещения
Функция на таймера 1-24 часа
Нощен режим
Функция за автоматично рестартиране (функция на паметта)
Защита от преливане - устройството се изключва при достигане на максималния капацитет на резервоара за вода
Предупредителен сигнал, когато резервоарът за вода е пълен
Резервоар за вода прибл. 3,5 литра
Двустепенен вентилатор
Възможност за свързване на дренажен маркуч за продължителна работа
Функция за сушене на пране

Технически данни:

Максимален капацитет на изсушаване: 24л/24ч
Макс. ниво на въздушен поток 130m³/h
Препоръчителен размер на помещението за сухо съхранение 50m²/125м³
Условия на околната среда
Мин. температурен диапазон 5°C
Макс. температурен диапазон 32°C
Мин. диапазон на влажност 30%
Макс. диапазон на влажност 80%
Електрически стойности
Мрежово свързване 220 - 240 V/50 Hz
Номинална консумация на ток A 1.91
Входна мощност kW 0,42
Препоръчителен предпазител A 10
Електрическа връзка
Щепсел за свързване CEE 7/7
Дължина на кабела m 1.8
Ротационен бутален компресор
Минимален размер на стаята 4 м²
хладилен агент R290
Количество хладилен агент 60 г
Страна на засмукване под налягане MPa 1.2
Страна на изхода за налягане MPa 2.5
Резервоар за вода 3.5л
Звукови стойности
Разстояние 1 m dB A 48

Размери:
Дължина (без опаковката) мм 260
Ширина (без опаковката) мм 260
Височина (без опаковката) мм 610
Тегло кг 13.5

Повече информация
ПомещениеОт 36 до 60 кв.м.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дизайнерски влагоабсорбатор и пречиствател на въздух TROTEC TTK 64 HEPA
Вашият рейтинг

Свързани статии

Copyright © 2023 МашиниМаг, Намерими ООД, Всички права запазени